Mikrafonlu Kulaklık Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Başlığı yanlış yazmış olabilirim neyse bugünkü konumuz mikrafonlu kulaklık önerisi bütçem 10 15 lira xd isradan falan alabilrmiyim nerden alabilirim bi yardım edin beyler

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bende arıyorum fiyat limitim 200 lira ses kalitesi iyi ve mikrofonu sağlam kulaklık önerisi olan varsa teşekkür ederim

I will not spaceglide in class
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Taru bi telefoncuda elbet bi samsung kulaklığı bulursun yada başkada olabilir sana kalmış ama samsung kulaklığı daha ii olur mikrofonlu kulaklık olarak

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
10 15 TL ye en iyi kulaklığı bit pazarından bulursun neticede ben bit pazarından 5 tl ye steel series navi v2 aldım tertemiz navi v2 mouse da aldım 2 tl ye ama o bozuk çıktı xD bit pazarına koş knk 15 tl ye dünyanın kulaklığını alırsın ama akıllı telefonunuda al derim bir iki müzik at kulaklığı takınca müzik aç sağ ve soldan ses geliyorsa kulaklık sağlamdır hadi eyw

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben kırtasiyeden çakma iPhone kulaklığı aldım ama mikrofon az ses gönderiyo biraz bas efso mikrofondan kısıp sese yollamışlar dşemdşemdlemd

I will not spaceglide in class
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
10 15 TL ye en iyi kulaklığı bit pazarından bulursun neticede ben bit pazarından 5 tl ye steel series navi v2 aldım tertemiz navi v2 mouse da aldım 2 tl ye ama o bozuk çıktı xD bit pazarına koş knk 15 tl ye dünyanın kulaklığını alırsın ama akıllı telefonunuda al derim bir iki müzik at kulaklığı takınca müzik aç sağ ve soldan ses geliyorsa kulaklık sağlamdır hadi eyw
Bulmak isteyen bulabilir bence .

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
10-15Tl ye zor alırsın . Aldıktan sonra da sıkıntı yaşarsın . Uzun ömürlü ve fiyatı olarak da biraz daha uygun bir şey önermek isterim . Biraz daha para biriktir ve uzun ömürlü al .

Rampage Sn-R9 Oyuncu Siyah/Kırmızı Mikrofonlu Kulaklık
Snopy Sn-88A Mıkrofonlu Kulaklık
Snopy SN-888 Mikrofonlu Kulaklık (303)
Frisby FHP-720BR Oyuncu Kulaklığı – Mikrofonlu
Rampage Sn-R38 Oyuncu Siyah/Kırmızı Mikrofonlu Kulaklık

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
10-15 TL ye alırsan ikinci el alırsın. Annene babana söyle biraz harçlık versin sana. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...