o zaman rampage veya gamepower öneririm350 tl bütçem var
o zaman rampage veya gamepower öneririm350 tl bütçem var
Mikrofonu kötü diyenler var iyi ise ondan alıcağım sadece discordda sesimin karşı tarafa net ve sesli gitmesini istiyorum.Rampage R36 gayet güzel çalışıyor. ama rampage kullanmıyorum diyorsan Logitech öneririm.
Hoşuma giden 2 tane kulaklık var ikisinide sana göstericem arasında kaldım sence hangisini almalıyım? Rampage rkm-50 Rampage drop r36o zaman rampage veya gamepower öneririm
Dediğim gibi mikrafonu iyi olmasını istiyorumo zaman rampage veya gamepower öneririm
Doğru eywişte kardeşim araştır fiyatlara bak incelemelere bak burdan her kafadan bir ses çıkar
Dostum rampage drop r36 almayı düşünüyorum sence nasıldır sesimi karşı tarafa sesli ve net bir şekilde verir mi?Şuan kullandığım kulaklık buBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapmikrofon kalitesi falan tatmin edici dışa verdi sesde maks'a alırsan duyuluyor. Stereo kalitesi de ses kasmaya falan bence gayet yeterli. Bu kulaklığı aldığımda daha önce kulaklık kullanmadığımı fark ettim. Ve tavsiyem marka ve bilindik kulaklıkları almanı tavsiye ederim.
almayı düşünüyorum sence nasıldır sesimi karşı tarafa sesli ve net bir şekilde verir mi?Drop R36 tercih edebilirsin gayet güzel bir kulaklık zamanında incelemiştim
Aga drop'u bilmiyorum ama drop plus'sın gayet yeterli.350 tl bütçem var
Post automatically merged:
Dostum şuanda aklımda rampage rkm-50 var nasıldır sence?
Dostum aklımda rampage drop vardı ama mikrafonu kötü diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bana discorddan sesimin net gidebilmesi için bir mikrafon gerek.
Testlerini izledim verir diye düşünüyorum bildiğin hyperx aynısı ama markası ve tasarımı biraz farklıDostum rampage drop r36 almayı düşünüyorum sence nasıldır sesimi karşı tarafa sesli ve net bir şekilde verir mi?
almayı düşünüyorum sence nasıldır sesimi karşı tarafa sesli ve net bir şekilde verir mi?