Mikrofon Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kanka kabloda veya usb girişinde bir sıkıntı olabilir dikkat et

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yok eski mikrafonlu kulaklığımdada aynı sorun vardı kulaklık çalışıyordu ama mikrafon yine olmuyodu
Aynı sorun bende de var. Sistemi yeni topladım, driverlar vs. yüklü fakat kulaklık çalışıyor ama mikrofon çalışmıyor lütfen yardım.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
windows some times block you permission to speak, try search Microphone in cortana and active

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ayarlardan deve dışı bırakıp bidaha aç ben oyle yaptım oldu

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
jack girişlerine bir bak derim bilgisayar ayarlarından mikrofon ayarlarına tıklayıp oradan ayarlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
jak girişi bozuk gibi duruyor anlattıklarına göre yani başka kulaklık dene olmadı kulaklığı başka yerde dene çalıştı bitti mesele tabi eğer ses kartın güncel değilse

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kulaklığımı ilk aldığımda, ne ses kısmı ne mikrofon kısmı çalışmıyordu. Kasa sorunluydu muhtemelen. Mic ve kulaklık kablosunu USB dönüştürücüye takıp öyle taktım kasaya. Şimdi sorunsuz çalışıyor. Bir dönüştürücüyle deneyebilirsin yani.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dostum ya jak girişi bozuktur veya driverlarını felan yükeleyip güncelleştirmen gerekli olabilir jak girişi bozuksa yapabilecek pek bişey yok ama

Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar yayın yapmak istiyorum ama önizlenimimde yayın yaparken mikrofonumdan çok fazla hışırtı uğuldama geliyor yayında sesım anlaşılmıyor nedenını bilen var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...