arkadaşın sesini biraz kıssa ?Ben 1 yıldan beri hyperx quadcast kullanıyorum ve şuan bugün eve geldiğim de mikrofondan acayip derece de fazla sesim gidiyodu arkadaş söyledim baktım ve öyleydi sesi en aza çekiyorum yine çok fazla basslı bi şekilde geliyodu ne yapabilirim yardımcı olabilcek var mı?
dediğimi yaparsan yakın konuşanlar sesini almaz gürültü tutma sadece mikrafon ağzına yakınsa ses çeker gürültü tutma anlık mod yoksa acayip arkadan fız fız ses gelir ve evdekiler televizyon arka plan seslerini çekerarkadaşın sesini biraz kıssa ?
kanka discorddamı yaşıyorsun bu problemiGelişmeler gir gürültü tutma işaretle akustik işaretle anlık mod işaretle düzelcektir.!
Post automatically merged:
dediğimi yaparsan yakın konuşanlar sesini almaz gürültü tutma sadece mikrafon ağzına yakınsa ses çeker gürültü tutma anlık mod yoksa acayip arkadan fız fız ses gelir ve evdekiler televizyon arka plan seslerini çeker
Yok bu problemi sadece discord da yaşamıyorumkanka discorddamı yaşıyorsun bu problemi
Sadece mikrofonun ses kısmı gözüküyor ve durduk yere oldu bu sorun garantiye mi yollasamses ayarlarından ses denetim masasına gir oradan mikrofonuna sağ tıklayıp özelliklere orada seçeneklerden bass ve volume ayarı var ordan bi düzeltmeyi dene veya mikrofonunun programı vs varsa ona bakabilirsin
bencede garantiye yolla hem mikrofonda problem varsa onu yaparlar hemde belki sorunun çözülürSadece mikrofonun ses kısmı gözüküyor ve durduk yere oldu bu sorun garantiye mi yollasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?