İçimi döktüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle selamlar bu postu atmamın sebebi insanlara asla güvenmemeniz gerektiği olsun. Nasıl intikam alabilirim onu da önerirseniz sevinirim....

Lisenin ilk günü geldim okula normal hocalarla tanıştık falan filan sonra ilk günden 3 adet arkadaşım oldu. Baya yakın 2 si erkek birisi kız. Öğle arasında yemek yemeye gittik o kız dediğim arkadaşla baya yakın arkadaş olduk. Neyse sonra biz whatsapptan grup falan kurduk baya aradan 1 2 hafta geçti sonra sınıftan bir kızı sevdim. Fakat bu kız değil yani arkadaşım olan değil o sevdiğim kızı Ö olarak bilin çünkü bayağı yerde bahsedeceğim. Neyse grup açtık falan filan o erkeklere söylemedim yakın arkadaşıma söyledim. Şöyle şöyle ben Ö yü seviyorum falan diye ama sakın söyleme dedim. Ben kendim konuşurum dedim. O da tamam dedi. Neyse sonra diğer gün geldi nerede oturduğunu nerede oturduğumu o gün biliyorum orta arka sırada oturuyordu. Neyse bu benim yakın arkadaşım gitti buna öğle arası söylemiş. Ben dedim niye söylüyorsun kabul etmeyecek vb. şeyler. Sonra dedi ki kabul etti tamamdır oldu bu iş falan filan. Tabi ben o kadar sosyal bir insan değilim oturup yanına şappadanak oturmam yani ilk gün. Alışırım falan. Neyse akşam eve gittim nasılsın diye wpden yazmaya karar verdim. Yazar yazmaz dedi ki benim senle alakam yok seni sevmiyorum falan. Ben de tabi triggerlandım yani nasıl söylesem hem üzmek istemiyorum seviyorum çünkü. Neyse aradan birkaç hafta geçti bu kız bana bakıyor baya yatıp bakıyor. Bakışıyoruz yani bildiğiniz. Neyse biz bunla nasıl oldu bilmiyorum ama arkadaş gibi olduk bir ara. O sıra dc oynuyorduk Ö nün en yakın arkadaşı ve benim en yakın arkadaşım. Neyse bunun en yakın arkadaşı beni sıkıştırmaya çalıştı bu sene kimi sevdin falan diye bende dedim hani geçiştirmeye çalıştım bende onu söylemeye söylemeye o da alt küme açtı. Yani bu sene bu okuldan bu sınıftan birini sevdin mi falan diye bende gıcıklık olsun diye aslında biraz da ben birtek Leylayı sevdim başka birini sevmedim dedim. Sonra bu Ö benim canım sıkıldı oynamak istemiyorum dedi. Neyse biz yine bakışıyoruz garip garip hareketler yapıyor yine düşündüm acaba pişman mı oldu falan filan diye. Neyse çok fazla olay var ama şuan anlatabilecek durumda değilim. Dedim arkadaşa bari son gün konuşayım dedim. Son gün gelmedi ve öyle geçti. Sonra ameliyat oldum 10 a gelmeden önce ve bu ameliyat okula 1 ay geç gelmeme sebep oldu. Okula geldiğim ilk gün arkadaş grubu çok değişmişti baya sigara içenlerle mi desem yani sigara içmek o kadar da şey birşey değil de baya o. larla takılıyordu anlayacağınız. Yakın arkadaşıyla kavga etmiş falan filan benim sonradan haberim oldu bunlardan. Neyse biz bu 10.sınıftada yine bakışıyor garip garip şeyler yapıyordu. Ama bayağı değişmişti arkadaş çevresinden dolayı. Neyse 2.dönem dedim ki düzelirse konuşurum diye. Geçen hafta yani dün cuma günü konuşacaktım fakat şöyle bir olay oldu.Bu kız 3 gün önce sevgilisinden ayrılmıştı. Ve dün süslenip püslenip gelmişti . Diğer arkadaşlarından birisi onu biryere mi götürecekmiş neymiş kız arkadaşı orası pek ilgilendirmiyor ama . Baya süslenmişti yani anlayacağınız. Neyse sonra şunu dedi herkese plan iptal oldu kız yurtta kaldığı için hafta sonu eve gidiyor. Yani anneside geç gelirsen çok fena yaparım falan demiş. Onun için köye gidecekti anlayacağınız. Neyse dün son ders dedim ki kantin tarafından çıkayım İstiklal marşına gideceğiz. Bir baktım ne göreyim kız başka biriyle oturuyor fingirdeşiyor. İçimden öyle küfürler ettim ki ve yani neredeyse ağlayacaktım o derece. Artık bu konuyu açmamaya karar verdim ama çok zor birşey 1.5 sene başaramadığım şeyi şimdi nasıl başaracağım bilmiyorum. Yazıda çok fazla hata olabilir. Çok düzenlemedim şimdiden özür dilerim.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hayatımda Okuduğum En Uzun Şeylerdendi neyse konuya dönelim sana cevabım bu Hayat Fani Ölüm Ani Birkere Sevdiysen Noldu Yani daha küçüksün Daha Çok Seversin sen Dünyada Kızmı Biti be bro benim cevabım bu b'de maze abim cevap versin

@`XMaze^^ abim bide sen bak

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşım Seviyorsan İlk Önce O Fingirdeştiği Çocuğu Öldüresiye Döveceksin Ondan Sonra Kıza Masaya Vurup Seviyorum Ulan Seviyorum Ölüyorum Diyeceksin .

Not: Bende Bir Zamanlar Senin Gibiydim Ve Sevdiğim Kız Biri İle El Eleydi , Çocuğu Öldüresiye Dövdüm Kızıda Çektim Kendime Seviyorum Seni Dedim Öptüm Sonra Kızla Sevgili Olduk Korkacak Birşey Yok :)

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hayatımda Okuduğum En Uzun Şeylerdendi neyse konuya dönelim sana cevabım bu Hayat Fani Ölüm Ani Birkere Sevdiysen Noldu Yani daha küçüksün Daha Çok Seversin sen Dünyada Kızmı Biti be bro benim cevabım bu b'de maze abim cevap versin

@`XMaze^^ abim bide sen bak
sağol ama yani bilmiyorum çok damarıma dokundu yani bu olay.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Hayattan keyif almayı bilin. Aşk acısı mı çekiyorsunuz? Onu hatırlatan şarkıları silin, galeriden fotoğraflarını silin, arkadaşlarınızla gezin, alışverişe gidin, fotoğraf çekinin, sevdiklerinize sarılın. Acısı geçmeyecek gibi duruyor ama geçiyor.

Leader Secret'e Selamlar Sadece Bunu Söylim :thugbear::cooldoge:
:thonkie:

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Burda intikam alıcak bir şey yok. Sen kıza hiçbir zaman “yüz yüze” senden hoşlanıyorum dememişsin. Demeyen kaybeder kardeşim. Artık başka kızlara yönel ve bu sefer hata yapma. Bundan sonra da arkadaşlarına değil dostlarına güven.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Hayattan keyif almayı bilin. Aşk acısı mı çekiyorsunuz? Onu hatırlatan şarkıları silin, galeriden fotoğraflarını silin, arkadaşlarınızla gezin, alışverişe gidin, fotoğraf çekinin, sevdiklerinize sarılın. Acısı geçmeyecek gibi duruyor ama geçiyor.

xD Ulan ya :D

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI

herşeyi sildim.Ama her gün görüyorum en çok bu kötü oluyor.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Burda intikam alıcak bir şey yok. Sen kıza hiçbir zaman “yüz yüze” senden hoşlanıyorum dememişsin. Demeyen kaybeder kardeşim. Artık başka kızlara yönel ve bu sefer hata yapma. Bundan sonra da arkadaşlarına değil dostlarına güven.
Reis Noktayı Koydu Dağılın .

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Çok haklısın. Birdaha yapmayacağım. Asla.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Birden noldu öyle ya :burnbear: Tarihe geçdim 1 dakkada 6 bildirim :thinkie:
1551528623132.png

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Elbette unutamayacaksın. Ama alışacaksın. Her şeye rağmen hayat devam ediyor.

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Umarım o da düzelir.

Üye
7 HİZMET YILI
Kardeş baştan kural hatası yapıyon kendi sınıfındaki kıza yazılmaya çalışarak. 2. hata aşk diye bişey yok bu bir ilüzyon, aklından çıkarman lazım ama bütün insanlar varmış gibi hareket ettiği için sen de aynı izlenime kapılıyorsun. Hiçbir kızı aşık oldum diyip kafaya takma, takıntı haline gelir sonra senin için kötü olur.

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Açılman lazımdı kıza ve kimseye söylememen gerekliydi (Bence)

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşım Seviyorsan İlk Önce O Fingirdeştiği Çocuğu Öldüresiye Döveceksin Ondan Sonra Kıza Masaya Vurup Seviyorum Ulan Seviyorum Ölüyorum Diyeceksin .

Not: Bende Bir Zamanlar Senin Gibiydim Ve Sevdiğim Kız Biri İle El Eleydi , Çocuğu Öldüresiye Dövdüm Kızıda Çektim Kendime Seviyorum Seni Dedim Öptüm Sonra Kızla Sevgili Olduk Korkacak Birşey Yok :)
daha kıza açılmaya korkan cocuk cıktıgı cocugu mu dovecek o kızla cıkan cocuk o kıza açılma cesaretınde bulunmuş. dayak yer onu dovmeye çalışşsa birazda yazış tarzından süt e benzıyor sıgara ıcıyorlar falan die dert yapmış :) senın en buyuk hatan kıza en başta açılmaman konu sahibi.

Interpreter
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Doğrudur fakat süt falan değilim sadece böyle olaylarda sessiz kalıyorum. Haklısın ama ben açılacağım dedim halde gidip arkadaşın söylemesi çok yanlış oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...