Mikrofon Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bir yt kanalım var kitle yaptım 3 bin kişiyiz fakat artık kulaklık mikrofonuyla ses kayıtı almaktan bıktım 200 - 350 tl arası mikrofon tavsiyesi verebilecek olan varmı aceba şöyle sesi net verebilecek fazla patlama yapmayacak bir mic varmı ?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bütcen cok düsük kanka sadece bunu önerebilirim arkadas almıstı fiyatına göre eh

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
arkadaşlar bir yt kanalım var kitle yaptım 3 bin kişiyiz fakat artık kulaklık mikrofonuyla ses kayıtı almaktan bıktım 200 - 350 tl arası mikrofon tavsiyesi verebilecek olan varmı aceba şöyle sesi net verebilecek fazla patlama yapmayacak bir mic varmı ?
Mikrofonlu kulaklık alabilirsin mesela

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bro bütçen sadece mikrofon için düşük gibi ve bu fiyatlara alacağın mikrofonların dayanıklılığı ne derece olur o da belirsiz yani ya bütçeni yükseltmelisin ya da üstte arakdaşın dedigi gibi mikrofonlu kulaklık falan bakman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka kaliteli bi mikrofon için biraz daha para bayman lazım sanırım ya

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
biraz daha bütçe ekleyip rode almanı öneriyorum

Üye
3 HİZMET YILI
Bütçenizi arttırıp Rode gibi markalara yönelebilirsiniz ya da ses kartınız varsa şimdilik BM-800 ile idare edebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
üstüne biraz daha koyup bunu almanı öneririm mikrofonu cam gibi ses veriyor

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
HyperX Cloud Stinger Core önceki kulaklığım cok rahat ve dışarıya ses vermiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
piyasada 2. el veya sıfır hiçbir türlü o fiyata güzel bir şey bulamazsın o fiyata 2. el bir kulaklık alıp onun mikrofonunu kullanırsan daha kullanışlı olur

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
piyasada 2. el veya sıfır hiçbir türlü o fiyata güzel bir şey bulamazsın o fiyata 2. el bir kulaklık alıp onun mikrofonunu kullanırsan daha kullanışlı olur
peki ozaman düz fiyat 400 tl desek önerebileceğin mikrofonu güzel bir kulaklık varmı ?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
WellSound BM-800 Stand Profesyonel Masa Mikrofonu var bende senin bütçene uygun kaliteli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...