500 e çıksam varmı daha iyi bir şeylerbütcen cok düsük kanka sadece bunu önerebilirim arkadas almıstı fiyatına göre eh
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Mikrofonlu kulaklık alabilirsin meselaarkadaşlar bir yt kanalım var kitle yaptım 3 bin kişiyiz fakat artık kulaklık mikrofonuyla ses kayıtı almaktan bıktım 200 - 350 tl arası mikrofon tavsiyesi verebilecek olan varmı aceba şöyle sesi net verebilecek fazla patlama yapmayacak bir mic varmı ?
2.700 tl bütçem var zaten fakat ben bunun 500 tl sini mikrofona geri kalanını reklama harcamak istiyorumMikrofonlu kulaklık alabilirsin mesela
Öyleyse Midex GMX-1ST alabilirsin.Patlama yapmaz kaliteli gider sesin.2.700 tl bütçem var zaten fakat ben bunun 500 tl sini mikrofona geri kalanını ******* harcamak istiyorum
buyur hocam yoksa 50si benden ahaha500 e çıksam varmı daha iyi bir şeyler
piyasada 2. el veya sıfır hiçbir türlü o fiyata güzel bir şey bulamazsın o fiyata 2. el bir kulaklık alıp onun mikrofonunu kullanırsan daha kullanışlı olurarkadaşlar bir yt kanalım var kitle yaptım 3 bin kişiyiz fakat artık kulaklık mikrofonuyla ses kayıtı almaktan bıktım 200 - 350 tl arası mikrofon tavsiyesi verebilecek olan varmı aceba şöyle sesi net verebilecek fazla patlama yapmayacak bir mic varmı ?
peki ozaman düz fiyat 400 tl desek önerebileceğin mikrofonu güzel bir kulaklık varmı ?piyasada 2. el veya sıfır hiçbir türlü o fiyata güzel bir şey bulamazsın o fiyata 2. el bir kulaklık alıp onun mikrofonunu kullanırsan daha kullanışlı olur
peki ozaman düz fiyat 400 tl desek önerebileceğin mikrofonu güzel bir kulaklık varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?