Mikrofon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Selamün Aleyküm , Windows 10 Kullanıyorum Laptop'un Kendi Mic Ve Kamerası Mevcut , Ben Kendi Mikrofonunu Değilde Kulaklık Mikrofonunu Aktif Etmek İstiyorum Ne Yaptıysam Başaramadım :) Kendi Mici Kameranın Yanında Oldugu İçin Uzak Kaçıyor Ve Sesi Almıyor . Kulaklığın Mikrofonunu Nasıl Aktif Edicem ?

Çözüm ve Önerileri Bekliyorum

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
bak jak girişini 2 ye çeviren bi alte var onu kullanabilirsin eğer kulaklığının 2 tane jak ı varsa oda olmazsa
Çalıştır>Ses>Kayıt>Mikrofon kısmı kapalıysa sağ tıklayıp aktifleştir olur büyük ihtimalle

Üye
8 HİZMET YILI
bak jak girişini 2 ye çeviren bi alte var onu kullanabilirsin eğer kulaklığının 2 tane jak ı varsa oda olmazsa
Çalıştır>Ses>Kayıt>Mikrofon kısmı kapalıysa sağ tıklayıp aktifleştir olur büyük ihtimalle

Aux Kablosuyla Telefonu Mikrofon Olarak Bağladığımda Herşey On Numara Oluyor . Ama Gel Görki Kulaklık Taktığımda Olmuyor Kafayı Yiycem :D

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ses Kaydını Alacağın Program veya Sesli Sohbet Ettiğin Programın Ayarlarından "Ses ve Görüntü" Ayarlarına Gel Ses Aygıtını "Varsayılan" Yaparak Deneyebilirsin. Olmazsa Hem Kulaklığın Hemde Kendi Bilgisayarının Mikrofonu Vardır, Fazlası Varsa Bilemem. O İkisinden Birini Seçerek Kaydet Olmazsa Diğerini Seçip Kaydet Yüksek, İhtimal Olacaktır. Yardımım Dokunduysa Ne Mutlu Bana :).

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Realtek audio dan kulaklığı taktığın zaman konnektör düzenleden kulaklık veya mikrofon girişi olarak seçmeyi deneyebilirsin

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kardeşim sana tavsiyem tüm ses driverlerini tamamıyla donanımından sil. Ondan sonra driver booster programını full yap ve driverlerini tekrar yükle sorun düzelecektir. Aygıt'tan dolayı değilse ses ayarlarına gel mikrofonu varsayılan iletişim aygıtı yapman gerekiyor diğerini devredışı yapmalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...