Mikrofondan çıkan ses net ama farklı sorunu ? Help

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Olayı kısa ve hızlı özetlemem gerekirse ss de gördüğünüz [
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
] anlık mod ve ardından gürültü tutmayı açınca sesim gayet net ve pürüzsüz çıkıyor fakat bi o kadarda orjinal sesimi kaybediyor. Tiki kaldırınca arkadan fan sesi gibi ama değil değişik üfleme sesi geliyor. Arada dağlar kadar fark var , benim isteğim hem orjinal hemde net sesimin çıkması. Yasakmıdır bilmiyorum ama 1 2 güne kaldıracağım hem sesimin arasındaki farkı hemde daha detaylı anlattığım video linkini atıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sesin olması gerekdiğinden çok yüksek çıkıyor çıkan yüksek sesden dolayı arkadaki üfürme sesi geliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam sana durumu şöyle açılayayım . Şimdi kullandığın mikrofon harici bir mikrofon ise masaüstü bir sisteme sahip isen mikrofon bası ile düzeyinin dengesizliğinden kaynaklanıyor . Gürültü engelleme modülünü eklediklerinde hala sorunlu olduğunu windows kendisi'de açıklamıştı üstelik çözümde getireceğiz demişti. Anlaşılan hala çözememişler . Sen mikrofonun bas sesini ne kadar kısarsan sesin azalır ve bi o kadar netleşir . Modül kısımlarına bu ayardan sonra gidersen daha verimli sonuçlar alıcaksın . Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ses yüksek olduğu için yankı yapıyor olabilir mi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ses Aygıtlarını Sıfırlayıp Tekrar Dene Olmazsa Sil Yükle Olmazsa Format At Olmazsa Giriş Soketi Yada Micinde de Bir Sorun Olabilir Hiç Birşey Gelmezse Elinden Morphox Pro Kullan Tavsiye Ederim İyi Forumlar :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Mikrofonunun markasını söylersen daha iyi olur.

Gürültü tutma açtığınızda oluşan ses problemi normal bir şey (ortalama bir mikrofona göre) arkadaki sesi mükemmel yok etmesi zor arkadaki cızırtı sesini yok ederken sizin ses frekanslarınızı da mecburen bozuyor.

Eğer kaliteli bir mikrofonda bu sorunu yaşıyorsanız, daha kapsamlı bir programla arkadaki sesleri daha az bi frekans kaybıyla azaltabilirsiniz(voicemeeter programını deneyebilirsiniz youtubeda nasıl kullanılacağına dair bilgilerde var).

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
mikrofon markası nedir

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
büyük ihtimalle kulaklıkla alakası vardır

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ses jak giriş soketinde toz kalmış olabilir temizleyip dene.

Ne Güzel İstanbul Be
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
mikrofounda sıkıntı olabilir markası ne

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Teşekkürler arkadaşlar toplu cevap vermek istedim. Öncelikle kulaklık mikrofonu kullanıyorum , Logitech G231 modeli. Dediğiniz gibi bası kısınca o ses azalıyor fakat benim sesimde azalıyor. Biraz araştırdım artık programlarla konuşcaz sanırım. Teşekkürler. İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Teşekkürler arkadaşlar toplu cevap vermek istedim. Öncelikle kulaklık mikrofonu kullanıyorum , Logitech G231 modeli. Dediğiniz gibi bası kısınca o ses azalıyor fakat benim sesimde azalıyor. Biraz araştırdım artık programlarla konuşcaz sanırım. Teşekkürler. İyi forumlar.
eywallah

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
mikrofon kalitesinden olabilir. bende de aynı sorun vardı, bi dönem ucuz kulaklık alıştım, mikrofonuda vardı, aynen bahsettiğin gibiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...