Seçkin Üye
Benim sorunumla alakası olmayan bir konu...link atmak yasakmı bilmiyorumda benimde böyle sorunum vardı burdan çözdüm istersen bakBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Gerçekten sorunumun bu kadar kolay bir çözümünün olması yıllardır bilgisayarlarla ilgilenen beni utandırdı.sağ alttan ses simgesine tıkla ordan kulaklığını seç.
kral tak çıkar işe yararBeyerdynamic DT770(80Ohm) kulaklığım var. Mikrofon sıkıntısı çektiğim için Snopy sn-100m model bir mikrofon aldım. Sorunum şu:
Kulaklığım gayet iyi çalışıyor. Hatta bu yazıyı yazarken müzik dinliyorum. Mikrofon testide yaptım, oda gayet iyi çalışıyor.
Ama ben mikrofonu taktığım gibi kulaklığım çalışmayı bırakıyor.
Sebebini bilen var mı?
kardeşim sorun genelde kulaklığın içinde bağlantılardan kaynaklanıyor kulak sıcaklığından dolayı nemlenip sıvı teması oluyorBeyerdynamic DT770(80Ohm) kulaklığım var. Mikrofon sıkıntısı çektiğim için Snopy sn-100m model bir mikrofon aldım. Sorunum şu:
Kulaklığım gayet iyi çalışıyor. Hatta bu yazıyı yazarken müzik dinliyorum. Mikrofon testide yaptım, oda gayet iyi çalışıyor.
Sebebini bilen var mı?
Benim sorunumla alakası olmayan bir konu...
Post automatically merged:
Gerçekten sorunumun bu kadar kolay bir çözümünün olması yıllardır bilgisayarlarla ilgilenen beni utandırdı.
normalde olmaması lazımBeyerdynamic DT770(80Ohm) kulaklığım var. Mikrofon sıkıntısı çektiğim için Snopy sn-100m model bir mikrofon aldım. Sorunum şu:
Sebebini bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?