Mikrofonu takınca kulaklık çalışmayı bırakıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Beyerdynamic DT770(80Ohm) kulaklığım var. Mikrofon sıkıntısı çektiğim için Snopy sn-100m model bir mikrofon aldım. Sorunum şu:

Kulaklığım gayet iyi çalışıyor. Hatta bu yazıyı yazarken müzik dinliyorum. Mikrofon testide yaptım, oda gayet iyi çalışıyor.

Ama ben mikrofonu taktığım gibi kulaklığım çalışmayı bırakıyor.

Sebebini bilen var mı?

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
link atmak yasakmı bilmiyorumda benimde böyle sorunum vardı burdan çözdüm istersen bak
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Benim sorunumla alakası olmayan bir konu...
Post automatically merged:

sağ alttan ses simgesine tıkla ordan kulaklığını seç.
Gerçekten sorunumun bu kadar kolay bir çözümünün olması yıllardır bilgisayarlarla ilgilenen beni utandırdı.

Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bendede aynı problem oldu kulaklığı seçeceksin ses ayarlarından

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kanka hoparlörün girişleri varsa ona tak

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Beyerdynamic DT770(80Ohm) kulaklığım var. Mikrofon sıkıntısı çektiğim için Snopy sn-100m model bir mikrofon aldım. Sorunum şu:

Kulaklığım gayet iyi çalışıyor. Hatta bu yazıyı yazarken müzik dinliyorum. Mikrofon testide yaptım, oda gayet iyi çalışıyor.

Sebebini bilen var mı?
kral tak çıkar işe yarar

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum bende de o sorun vardı ses kartı almıştım ben düzelmişti istersen bi bilgiseyarcıya götür baksınlar ben baktırdım ses kartı verdiler kulaklık ve ses girişini ona taktım düzeldi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
mikrofonu taktığın zaman ses denetim masasında kulaklığının adını aktif bir şekilde görebiliyor musun?

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI

Sebebini bilen var mı?
kardeşim sorun genelde kulaklığın içinde bağlantılardan kaynaklanıyor kulak sıcaklığından dolayı nemlenip sıvı teması oluyor

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu sorun, Snopy SN-100M mikrofonunuzun kulaklığınızla uyumsuz olabileceğini gösteriyor olabilir. Bazı mikrofon modelleri, kulaklıkların ses çıkışını devre dışı bırakabilir veya etkileyebilir.

Bu durumu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Mikrofonu takmadan önce bilgisayarınızın ses ayarlarını kontrol edin. Mikrofon girişinin doğru şekilde ayarlandığından emin olun.
  2. Mikrofonu takmadan önce kulaklığınızın ses çıkış ayarlarını kontrol edin. Ses çıkışını doğru şekilde ayarladığınızdan emin olun.
  3. Bilgisayarınızda, kulaklık ve mikrofon için ayrı ayrı girişler bulunuyorsa, mikrofonu ve kulaklığı farklı girişlere takmayı deneyin.
  4. Kulaklığınızın ve mikrofonunuzun aynı girişi paylaşması gerekiyorsa, bir ses ayırıcı adaptör kullanarak kulaklık ve mikrofonu aynı anda kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu adaptörler, ayrı mikrofon ve kulaklık girişleri olan bir jakı, tek bir kombinasyon girişine dönüştürür.
Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Snopy SN-100M mikrofonunuzun kulaklığınızla uyumsuz olabileceğinden şüphelenebilirsiniz. Bu durumda, farklı bir mikrofon denemek veya mikrofon adaptörleri gibi çözümleri araştırmak iyi bir seçenek olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

Sebebini bilen var mı?
normalde olmaması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...