Mikrofonum çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar dün bir arkadaşım bana mikrofonlu bir kulaklık gönderdi akşama kadar kullandım bir sorun yoktu sabah kalktım kulaklık çalışmıyordu bende eski kulaklığımı deneyeyim dedim cidden kulaklık bozulmuştu sonra oyun oynamak için DC'ye girdiğimde sesimin onlara gitmediğini farkettim mikrofon şu anda çalışmıyor
not:bilgisayarın mikrofonunu kullanıyordum dün kulaklığınkini kullanmaya başlayınca böyle oldu
not2:bazı videolarda falan sorun giderme yapın yazıyordu bende sorun giderme yapına bulunamadı diyor

Ekli dosyalar

• mikrofon.png
    mikrofon.png
    2.8 KB · Görüntüleme: 34
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Selamlar, bu sorun şu sebeplerden kaynaklı olabilir.
1- Discordda giriş aygıtı seçilmemiş olabilir.
2- Mikrofonun üzerinde mikrofonu açıp kapatmaya yarayan tuşlar varsa mikrofonun kapalı kalmış olabilir.
3- Mikrofon ayarlarından mikrofon'un ses düzeyini ve bas düzeyinini kontrol edin.
Sorun hala çözülmez ise mikrofonun marka modelini bildirirsen daha detaylı yardımcı olabilirim.
İyi forumlar.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
windows 10 kullanıyorsan ayarlar- gizlilik- güvenlik orda izin verilen cihazlardan onaylaman lazım mikrofonu

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
mikrafonu hızlıca çektiysen jak girişi bozulabiliyor jak girişini burkup ses gelince bantlayarak kullanabilirsin. Aynı sorun bendede oldu böyle düzeltim sonra yeni kulaklık aldım. Eğer başka kulaklık takdığındada ses gelmiyorsa anakart ile alakaladır ama ses geldiğini söylemişsin dediğimi denemeni öneririrm.

Üye
7 HİZMET YILI
aygıt yöneticisi kısmından güncellemesini kontrol edebilirsin yada varsayılın mikrofonun takılı olup olmadığını yada devre dışımı değilmi olduğunu kontrol etmende fayda var

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
jak girişi bozulmuş olabilir geçen haftalarda aynısı bendede olmuştu farklı yere taktım düzeldi

Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle yapıcağın ilk iş bir telefona ya da başka bir bilgisiyara mikrofonunu takıp kontrol etmek. Eğer çalışmıyorsa Mikrofonda bir sorun vardır eğer çalışıyorsa Mikron Düzeylerini arttır. Onlarda olmazsa bilgisiyarını yeniden başlatmayı dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...