Mikrofonunuz Yoksa Üzülmeyin, Telefonunuzu Mikrofon Yapın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Mikrofonunuz yoksa WO Mic programını hem bilgisayarınıza hem de telefonunuza indirip kablolu veya kablosuz bağlantı kurarak telefonunuzun mikrofon özelliğini kullanabilirsiniz. Şahsen ben kablolu kullanıyorum çünkü bilgisayarımda Bluetooth, Wi-Fi gibi özellikler yok. [/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Öncelikle programı verdiğim linkten telefonunuza ve bilgisayarınıza indirin.[/FONT]

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Daha sonra telefonunuzdan uygulamayı açın ve uygulama ayarlarına girin, buradan bilgisayara nasıl bağlanmak istediğinizi seçin, ben USB seçiyorum. PC ile telefonu USB ile bağlayın. Sonra sağ üstteki start butonuna basın.[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Son olarak bilgisayardaki programı açın ve sol üstten Connection butonuna basın, ardından nasıl bağlanmak istediğinizi seçin ve onaylayın. Resimdeki 4 numaralı bölümde Connected yazıyorsa artık telefonunuzu mikrofon olarak kullanabilirsiniz.[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]
Resim yeniden boyutlandırıldı, orjinalini görmek için tıklayın.
[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Not:[/FONT][font=tahoma, verdana, geneva, lucida,] [/FONT][font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Programda şu şekilde hata alıyorsanız : [/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Telefonunuzdan USB Hata ayıklamayı açarak deneyin. Bunu yapmak için telefonunuzun ayarlarına gidin ve gelişmiş ayarları açın,Ve USB hata ayıklamayı aktif hale getirin
[/FONT]

[font=tahoma, verdana, geneva, lucida,]Beğendiyseniz Sevinirim Güle Güle Kullanın

[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...