Millenicom geçeceğim önerileriniz nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Arkqdaşlar Turk.netden Millenicom'a geçeceğim(yavaş internet ve bağlantı sorunlarından), Millenicom önerir misiniz beni 1 yıl götürmesi yeter. 2021 sonlarında oturduğum ilçede fiber altyapı bitiyor. Ondan sonra başka firma ya da aynı devam edeceğim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Türk Telekom'un alt yapısını kullanmakta genelde ucuz lakin iyi hizmet sağlıyor öneririm.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Call Center üzerinden pek fazla yardım alamayacağın bir firma kendileri. Açıkçası kullanan pek fazla kişiye rastlamadım çevremde, kullananların da %70'inden güzel sözler duymadım. Genelde sorunları çözemedikleri ve hatalar karşısında çok geç cevap verdikleri söyleniyor. İnternet olarak hangi firmayı kullanırsan kullan alt yapı desteği ve kullanılan metaryeller doğrultusunda hizmet sunabilirler. Farklı bir firma ile çalışmak sonuç doğurmaz, çünkü hepsi aynı gözetim altında data center değişmeden çalışıyor.
Peki önerir misin? diye soracak olursan. Etrafımda duyduklarıma göre pek de önerebileceğim tarafı açıkçası yok.
Son kararı kendin vereceksin elbette, diğerlerinden bir farkı olacağını düşünerek hareket ediyorsan bu söylediklerimi de aklında tutmanda fayda var :) İyi forumlar.

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum şahsen kullanmadım ancak üstteki arkadaşın söylediği bütün şeyleri söyledi emin ol çok kötü bir internet o malum arkadaşın evinin internetindeki Wi-Fi'yi birazcık deneyimledim sonuç vasat gibi Vodafone'dan ben memnunum 50 Mbps VDSL 100 civarıydı ben memnunum.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhaba.
İnternet araştırdın mı, hangi internetleri almayı düşünüyorsun? Bir de kaç Mbps'e kadar verebiliyorlar. Alt yapıdan hızını sorgulattın mı?

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Türknet den nasıl vaz geçersin ben 5 6 aydır kullanıyorum 1 kere ping problemi yavaşlama yaşamadım.Kaç mbps paketini kullanıyorsun ?

Bᴀꜱᴛığıɴ ʏᴇʀʟᴇʀɪ ᴛᴏᴘʀᴀᴋ ᴅɪʏᴇʀᴇᴋ ɢᴇçᴍᴇ ᴛᴀɴı
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Biz büro da millenicom kullanıyorduk. Hız sıkıntısı vb. Şeyler yaşamıyorduk ne hız veriyorsa altyapı onu alıyorduk

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Biz büro da millenicom kullanıyorduk. Hız sıkıntısı vb. Şeyler yaşamıyorduk ne hız veriyorsa altyapı onu alıyorduk
Aynen bizde bir ara kullanıyordum. Yani indirmeleri herhangi bir site yüklemi vb işte. öneririm

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Samimi bir şekilde söylüyorum yaklaşık 3 5 senedir Türk Telekom kullanıyoruz ms değerleri indirme hızı iyi ama upload biraz düşük bide İnternete 5 6 kişi bağlanınca ölü gibi çalışıyor tabi imkanımız olsa başka netler de denemek isteriz maalesef oturduğumuz yerde başka netlerin alt yapıları yok diğer türlü de çok pahalı ama buna da şükür bundan daha kötü netler de gördük yani anlayacağın işini fazlasıyla görür ama daha iyileri de var Denemekten zarar çıkmaz geçip geçmemek sana kalmış .

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Turktelekomun altyapısnı kullanıyorlar, whatsap destek haatı felan var, birde oyun oynamak önceliğinse en düşük pingleri almak için sabit ip alman gerekiyor oda 25 tl bilgin olsun.

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
millenicomdan türknete geçtim memnun musun dersen fiyatlar sabit makul ama hız konusunda biraz geride iptal işlemleri modem gönderme felan ups kargo ile yapılıyor ups kargo da fazla yaygın değil iptal dilekçesini fax ile gönderebilme kolaylıgı var

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
bana kalırsa önce altyapını öğrenip altyapının sağlayıcısından almalısın bulunduğun bölgede fazla internet kullanımı varsa hızını keserler verim alamazsın

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ben superonline kullanıyorum ve memnunum aldığım pakete göre hızım güzel düşüş yaşamıyorum yada bir sorun yaşamadım öyle

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba.
İnternet araştırdın mı, hangi internetleri almayı düşünüyorsun? Bir de kaç Mbps'e kadar verebiliyorlar. Alt yapıdan hızını sorgulattın mı?
Fiber altyapı döşeniyor şuanda. Bana vaat ettikleri 35 mbps türknet ama 13 alıyprum adsl veriyorlar.

Türknet den nasıl vaz geçersin ben 5 6 aydır kullanıyorum 1 kere ping problemi yavaşlama yaşamadım.Kaç mbps paketini kullanıyorsun ?
Aga destek alamıyorumki vdsl dediler adsl verdiler. Destek açıyorum uzak olduğu için kapanıyor anlamıyorum

maestec
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Valla 5. veya 4. ay olacak hiç bir şekilde ne hız kesintisi nede müşteri hizmetleri ile görüşecek bir sorunumuz oldu faturayı ödüryoruz onlarda hizmet sağlıyor ne tür bir sorun olabilir ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...