Millenicom İnternet kullanan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
(Öncelikle firma ismi vermek forumda yasak mı bilmiyorum eğer yasaksa özür dilerim uyarı yaparsanız hemen silerim.)

Şuanda Türknet 50mgb kullanıyorum 169TL veriyorum. Millenicom'a geçme gibi bi düşüncem var. Millenicom da 100mgb internet 169TL sizce geçmelimiyim yoksa Türknetten vazgeçmemelimiyim. Aranızda Millenicom kullanan var mı varsa biraz tecrübelerinden bahsedebilirmi? Kesinti falan yaşanıyor mu vesaire anlatırsanız çok sevinirim. İyi forumlar...

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Kral turknette destek kaydı açarak alt yapının aldığı en yüksek hızı talep edebilirsin. Millenicom sana 100 megabit verebiliyorsa turknette verebilir

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Kral turknette destek kaydı açarak alt yapının aldığı en yüksek hızı talep edebilirsin. Millenicom sana 100 megabit verebiliyorsa turknette verebilir
Dostum bunu daha önce bir çok defa denedim. Bulunduğum yerde süperonline fiber alt yapısı bulunduğu için millenicom da süperonlineyi kullandığı için 100 verebiliyor ama türknet türk-telekomun alt yapısını kullandığı için bana maximum 50 verebiliyor.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Dostum bunu daha önce bir çok defa denedim. Bulunduğum yerde süperonline fiber alt yapısı bulunduğu için millenicom da süperonlineyi kullandığı için 100 verebiliyor ama türknet türk-telekomun alt yapısını kullandığı için bana maximum 50 verebiliyor.
Yani sana kalmış port kaybetmeden direkt internet değiştirebilirsin ama 3 ay değiştirmeme zorunlulugun var ikisine dene, milleniye geç beğenmezsen 3 ay sonra tekrar turknete geç

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yani sana kalmış port kaybetmeden direkt internet değiştirebilirsin ama 3 ay değiştirmeme zorunlulugun var ikisine dene, milleniye geç beğenmezsen 3 ay sonra tekrar turknete geç
Geçiş sürecinde kurulum ücreti falan veriyor muyuz bilgin var mı bu konuda dostum. Yani eve birileri geliyor mu yoksa ben kendim halledebilir miyim onların yönlendirmeleri doğrultusunda.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Geçiş sürecinde kurulum ücreti falan veriyor muyuz bilgin var mı bu konuda dostum. Yani eve birileri geliyor mu yoksa ben kendim halledebilir miyim onların yönlendirmeleri doğrultusunda.
Modem kullanıcı adı ve şifre veriyorlar sana modem içine giriyorsun, eğer yapmayı bilmiyorsan videolar izleyerek kolayca halledebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Modem kullanıcı adı ve şifre veriyorlar sana modem içine giriyorsun, eğer yapmayı bilmiyorsan videolar izleyerek kolayca halledebilirsin
Tamamdır dostum bu konulara biraz aşinayım hallederim diye düşünüyorum sağol yorumların için. İyi forumlar...

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
konuyu takipdeyim bende değişicem ttnet aşırı pahalı artık

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
konuyu takipdeyim bende değişicem ttnet aşırı pahalı artık
ttneti yıllar öncesinde kullanıyordum o kadar pişmandım ki geçtiğime taahüt bittiği gibi değiştirdim ttnet gerçekten pişmanlıktır.

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
millenicom kullanıyorum 2 yıldır gayet memnunum hızından filan sadece bizim bölgede genel sorundanmı neyden anlamadım gece 4-5 gibi bi kesinti oluyor oda her zaman olmuyor onun dışında VDSL kullanıyorum hızı yetiyo bana yılbaşından sonra zam yaptılar işte o biraz çok geldi onun dışında geçmeni öneririm türknet gibi ne olduğu belli olmayan şeyleri kullanma onlarda adam akıllı müşteri temsilcisi bile yok

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Geçen sene kuzenlerim kullanıyordu kardeşim sözleşmeyi iyi oku bazı şeyleri es geçiyorlar fiyat olarak diğer aylar fena geçiriyorlar eğer onu alacaksan müşteri hizmetleri ile konuşurken başka bir telefon ile ses kaydı al haberin olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
millenicom kullanıyorum 2 yıldır gayet memnunum hızından filan sadece bizim bölgede genel sorundanmı neyden anlamadım gece 4-5 gibi bi kesinti oluyor oda her zaman olmuyor onun dışında VDSL kullanıyorum hızı yetiyo bana yılbaşından sonra zam yaptılar işte o biraz çok geldi onun dışında geçmeni öneririm türknet gibi ne olduğu belli olmayan şeyleri kullanma onlarda adam akıllı müşteri temsilcisi bile yok
değerli yorumun için teşekkür ederim dostum. Müşteri hizmetleri konusunda millencomda biraz yavaş çalışıyor gibi geldi bana.

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kullanmayı dusunuyorum turknet yine zam yaptı..

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bence geçebilirsin dediğine göre gayet iyi ve alt yapında varsa uçar bence internetin

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI

Millenicom kullandım o kadar yavaş ki hatta arada 1 gün çalışmıyo fiyatı ucuz diye terci ediliyo ama çok kötü önermem sakın alma​

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bir arkadaşı daha önce bu internet konusunda bilgilendirmiştim dostum internet alacaksan bu devirde gibirnet al 7-8 aydır kullanıyorum ve 100mbps'lik paketi 110 liraya veriyorlar ve ms leri türknetten bile düşük boş yere millenicom'a geçme gerçekten memnunum hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar kesinlikle tavsiye ederim hem cebin için hem de performans açısından güzel bir verim alırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...