Dostum bunu daha önce bir çok defa denedim. Bulunduğum yerde süperonline fiber alt yapısı bulunduğu için millenicom da süperonlineyi kullandığı için 100 verebiliyor ama türknet türk-telekomun alt yapısını kullandığı için bana maximum 50 verebiliyor.Kral turknette destek kaydı açarak alt yapının aldığı en yüksek hızı talep edebilirsin. Millenicom sana 100 megabit verebiliyorsa turknette verebilir
Yani sana kalmış port kaybetmeden direkt internet değiştirebilirsin ama 3 ay değiştirmeme zorunlulugun var ikisine dene, milleniye geç beğenmezsen 3 ay sonra tekrar turknete geçDostum bunu daha önce bir çok defa denedim. Bulunduğum yerde süperonline fiber alt yapısı bulunduğu için millenicom da süperonlineyi kullandığı için 100 verebiliyor ama türknet türk-telekomun alt yapısını kullandığı için bana maximum 50 verebiliyor.
Geçiş sürecinde kurulum ücreti falan veriyor muyuz bilgin var mı bu konuda dostum. Yani eve birileri geliyor mu yoksa ben kendim halledebilir miyim onların yönlendirmeleri doğrultusunda.Yani sana kalmış port kaybetmeden direkt internet değiştirebilirsin ama 3 ay değiştirmeme zorunlulugun var ikisine dene, milleniye geç beğenmezsen 3 ay sonra tekrar turknete geç
Modem kullanıcı adı ve şifre veriyorlar sana modem içine giriyorsun, eğer yapmayı bilmiyorsan videolar izleyerek kolayca halledebilirsinGeçiş sürecinde kurulum ücreti falan veriyor muyuz bilgin var mı bu konuda dostum. Yani eve birileri geliyor mu yoksa ben kendim halledebilir miyim onların yönlendirmeleri doğrultusunda.
Tamamdır dostum bu konulara biraz aşinayım hallederim diye düşünüyorum sağol yorumların için. İyi forumlar...Modem kullanıcı adı ve şifre veriyorlar sana modem içine giriyorsun, eğer yapmayı bilmiyorsan videolar izleyerek kolayca halledebilirsin
Rica ederim, iyi forumlar.Tamamdır dostum bu konulara biraz aşinayım hallederim diye düşünüyorum sağol yorumların için. İyi forumlar...
ttneti yıllar öncesinde kullanıyordum o kadar pişmandım ki geçtiğime taahüt bittiği gibi değiştirdim ttnet gerçekten pişmanlıktır.konuyu takipdeyim bende değişicem ttnet aşırı pahalı artık
değerli yorumun için teşekkür ederim dostum. Müşteri hizmetleri konusunda millencomda biraz yavaş çalışıyor gibi geldi bana.millenicom kullanıyorum 2 yıldır gayet memnunum hızından filan sadece bizim bölgede genel sorundanmı neyden anlamadım gece 4-5 gibi bi kesinti oluyor oda her zaman olmuyor onun dışında VDSL kullanıyorum hızı yetiyo bana yılbaşından sonra zam yaptılar işte o biraz çok geldi onun dışında geçmeni öneririm türknet gibi ne olduğu belli olmayan şeyleri kullanma onlarda adam akıllı müşteri temsilcisi bile yok
yok temsilci konusunda gayet iyiler dediklerini yapıyolardeğerli yorumun için teşekkür ederim dostum. Müşteri hizmetleri konusunda millencomda biraz yavaş çalışıyor gibi geldi bana.
evet kafasına göre zam yapıyor o yanı biraz sıkıntı ama 10 ay birden ödeme seçeneği getirmişler biraz mantıklı gibikullanmayı dusunuyorum turknet yine zam yaptı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?