BDO LOVER
Onaylı Üye
superonline değişme mük 0 kesintimerhaba şuan 16mbps superonlien adsl kullanıyorum ama yakında taahhütüm bitiyor sonunda. Türknete ya da Millenicoma geçmeyi planlıyorum sizce hangisi daha iyi olur türknette türk telekom alt yapısı var 170 tl 75mbps destekliyor adresim en fazla vdsl millenicomda ise superonline altyapısı 100mbps fiber veriyor(adresimde superonline fiber var mı bilmiyorum ama şu anlık) ve o da 170tl benim buradaki sorum ise superonline altyapısından memnun olmam yani superonlinede bu zamana kadar çok fazla internet kesintisi yaşamadım üstüne ping değerlerim genel itibariyle çok iyiydi lolde 11ms diğer online oyunlarda 30-60 arası alıyordum oyundan oyuna değişmekle beraber şimdi türknete geçersem türk telekom altyapısından emin değilim bir de hangisinin müşteri hizmetleri daha verimli bilmiyorum siz hangisini önerirsiniz millenicom mu türknet mi ?
şoknet daha ucuz, tavsiye ederimMerhaba, şu an 16 Mbps Superonline ADSL kullanıyorum ama yakında taahhütüm bitiyor sonunda. TurkNet'e ya da Millenicom'a geçmeyi planlıyorum. Sizce hangisi daha iyi olur? TurkNet'te Türk Telekom altyapısı var, 170 TL 75Mbps destekliyor adresim en fazla. VDSL Millenicom da ise Superonline altyapısı, 100 Mbps fiber veriyor. Adresimde Superonline fiberin olup olmadığını bilmiyorum ama şu anlık ve o da 170 TL.
Benim buradaki sorum ise Superonline altyapısından memnun olmam yani Superonline'de bu zamana kadar çok fazla internet kesintisi yaşamadım. Üstüne ping değerlerim genel itibarıyla çok iyiydi. LoL'de 11 ms diğer online oyunlarda 30-60 arası alıyordum oyundan oyuna değişmekle beraber. Şimdi TurkNet'e geçersem Türk Telekom altyapısından emin değilim. Bir de hangisinin müşteri hizmetleri daha verimli? Bilmiyorum, siz hangisini önerirsiniz? Millenicom mu TurkNet mi tercih edilmeli?
Merhaba, şu an 16 Mbps Superonline ADSL kullanıyorum ama yakında taahhütüm bitiyor sonunda. TurkNet'e ya da Millenicom'a geçmeyi planlıyorum. Sizce hangisi daha iyi olur? TurkNet'te Türk Telekom altyapısı var, 170 TL 75Mbps destekliyor adresim en fazla. VDSL Millenicom da ise Superonline altyapısı, 100 Mbps fiber veriyor. Adresimde Superonline fiberin olup olmadığını bilmiyorum ama şu anlık ve o da 170 TL.
Benim buradaki sorum ise Superonline altyapısından memnun olmam yani Superonline'de bu zamana kadar çok fazla internet kesintisi yaşamadım. Üstüne ping değerlerim genel itibarıyla çok iyiydi. LoL'de 11 ms diğer online oyunlarda 30-60 arası alıyordum oyundan oyuna değişmekle beraber. Şimdi TurkNet'e geçersem Türk Telekom altyapısından emin değilim. Bir de hangisinin müşteri hizmetleri daha verimli? Bilmiyorum, siz hangisini önerirsiniz? Millenicom mu TurkNet mi tercih edilmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?