Minecraft Ban Yeme İle İlgili Bir Sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi, JartexNetwork diye bir sunucu var, MC oynayanlar gidip bakabilir isterlerse. Bu sunucuda hile açınca, bir süre oynadıktan sonra (yaklaşık 2-3 dakika) "Kicked by client modification" diye yazı çıkıyor ve kick atıyor. Eğer 3-4 kere art arda bu nedenden kick yersem. Server beni 1 günlüğüne banlıyor.

"Kicked by client modification" kısmını anladım, Client'im hileli Client olduğu için, beni oyundan atıyor.

Fakat clientimin hilesiz olduğunu gösterip, yani düzenlenmiş client olarak göstermeyip, Sunucunun clientimin yani sürümümün hilesiz olduğunu düşünmesini, görmesini sağlayabilir miyim?

Mod hilelerini yani forge içine atılan hileleri denedim fakat onlar da olmuyor. Tüm dosyaların ismini değiştirdim, bu bana da saçma gelmişti, sonuç olarak java dosyasının içine bakıyor. Klasörün ismini 1.8 yapsam da yine sonuç aynı. Normal sürüme inject edilen hileler var mı? Yine modded client gibi fakat inject edilecek, sürümle girilmeyecek veya ne bileyim forge ile girilmeyecek, inject edliecek yani siz anladınız.

Öyle inject edilen reach hileleri falan getirmeyin genelde alayı ban attırıyor veya çalışmıyor. Paralı hile önermezseniz çok memnun kalırım. Bilmeyen arkadaşlar yorum kasmak için yorum atmasın zaten şikayet eder kaldırırım o yorumu.

Eğer konu yanlış yerdeyse kusuruma bakmayın konular kısmına CTRL+G yapıp Minecraft yazdığımda bitek burası vardı.

Teşekkürler şimdiden hepinize...

Heh birde ayrıca craftrise veya sonoyuncuda çalışan hile varsa, önerebilir misiniz? Yine reach olmazsa sevinirim reach direkt ban atıyor sonoyuncuda.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Aldığın hata ile ilgili yardımcı olamayacağım lakin son alt kısımda söyledin "reach ban atıyor" kısmı elinde fixlenmemiş reach kodları varsa verir misin chat engine üzerinden yapılabilecek olan?

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Aldığın hata ile ilgili yardımcı olamayacağım lakin son alt kısımda söyledin "reach ban atıyor" kısmı elinde fixlenmemiş reach kodları varsa verir misin chat engine üzerinden yapılabilecek olan?
Dediğim gibi reach ban atıyor. Sitede reach var fakat kullanmanı tavsiye etmem brom

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Siteden Başka Bİr Hile Paylaşılması Yasak Kendin Bulmalısın

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Cheat engineden fly hack yaparsan kicklermi ?

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
knk serverden kick lenmenin hileyle veya kodla alakası yok sen fly istersen CE den istersen client den yap aynı şekilde reach i sen bir hileyi dll şeklindede inject etsen senin hareketlerinden anlayıp atıyor sistemi kandıramaszın bu şekilde mesela bi serverda 5 block reach atıyordur sen 4 block kullanmalısın eğer böyle bişey olsaydı kendi clientlerini yapan serverda kral olurdu

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
knk serverden kick lenmenin hileyle veya kodla alakası yok sen fly istersen CE den istersen client den yap aynı şekilde reach i sen bir hileyi dll şeklindede inject etsen senin hareketlerinden anlayıp atıyor sistemi kandıramaszın bu şekilde mesela bi serverda 5 block reach atıyordur sen 4 block kullanmalısın eğer böyle bişey olsaydı kendi clientlerini yapan serverda kral olurdu
kardeşim 2-3 dk sonra kickliyor 2-3dkda istediğim gibi fulleyeyim killaurayı ban atmıyor. Sana clientin hileli client olduğunu anlıyor diyorum sen gelmişsin boş boş konuşuyorsun. Madem birşey bilmiyorsun yorum yapma

Cheat engineden fly hack yaparsan kicklermi ?

Hayır, fakat ben böyle killaura safewalk scaffold falan istiyorum, ayrıca fly açarsam eninde sonunda ban yerim yetkililerden.

Kodlarını verirsen sevinirim ban atmayacak şekilde ayarladım ben sıkıntı yok.
sitede var diyorum kardeşim nesini anlamıyorsun

Siteden Başka Bİr Hile Paylaşılması Yasak Kendin Bulmalısın
Bildiğin birşey var mı yani ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...