Minecraft-Craftrise için hileler bulunmakta mıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
CraftRise TheKingdoms Xray Yada Bedwars SkyWars Gibi Oyunlarda Reach KillAura Gibi Hileler Bulunmaktamıdır ?

~ CraftRise Türkiyede En Çok Oynanan Sunuculardan Birisi Olduğu İçin Hile Bulmak Zor. Kendine Ait Launcherları vb. Var Bu Nedenle Yardım Almak İstedim ~

+ Olarak Minecraft Hile Kodlamayı Bilen Veya Api Yazmayı Bilenler Ulaşabilirmi :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu dediginiz sunucu hile korumamiz var diye aglayan nadir sunuculardan aslinda ellerinde hicbirsey yok kendi launcheri olmasi pek bir seyi degistirmiyor deddiginiz oyun surumu degistirerek girdiginiz clientlar ise yaramiyor o kadar onun disinda internal istediginiz kadar girebilirsiniz ne ban var ne de ac. forumda esp hilesi bulunmakta

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Craftrise Launcherin içine hile yazarsan algılayamıyor zaten server side hile koruması bir yere kadar sadece flyı speedi ve reachı algılayabiliyor oda moddan moda değişiklik gösteriyor sadece o özellikler sıkıntı yaratıyor yani yapmanın tek yolu craftrise launcherin içine kendi hacked clientini kodlamak, şunuda söyleyebilirim UD cheat engine ile speed yapılabiliyor çok basit metodu var ilk başta bedwarsa girip kendini alev topu ile boostluyorsun tam o esnada speedi açıyorsun 1 2 dakika atmıyor sadece fightlarda açarsan ve fight bitince kapatırsan algılamıyor speedi :)

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
forumda bulunmakdadır

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Aradığınız hile türleri tabiki var çünki bizzat kendim kullanıyorum kendi launcherini kullanması bir anlam ifade etmiyor kill aura aimasist no knockback vs vs

Üye
4 HİZMET YILI
Api yazmayı biliyorum fakat dediğin konu hakkında nasıl yardımcı olabilirim bilemiyorum

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
forum dışında her hangi bi site linki paylaşmak yasak olduğunu sizde biliyorsunuz fakat biraz araştırsanız güncel hileleri paylaşan siteler veya forum sayfalarında bulabilirsiniz craftrise için de bulunmaktadır kendim kullanıyorum (esp,wallhack)

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
forumda yok

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
CraftRise TheKingdoms Xray Yada Bedwars SkyWars Gibi Oyunlarda Reach KillAura Gibi Hileler Bulunmaktamıdır ?

~ CraftRise Türkiyede En Çok Oynanan Sunuculardan Birisi Olduğu İçin Hile Bulmak Zor. Kendine Ait Launcherları vb. Var Bu Nedenle Yardım Almak İstedim ~

+ Olarak Minecraft Hile Kodlamayı Bilen Veya Api Yazmayı Bilenler Ulaşabilirmi :D
kodlama felan bilmiyorum istersen hile verebilirim ?

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
esp den başka bende görmedim macro fean olsa güzel olur

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
25-30 kişilik discord sunucularında oluyor genelde ve bulması çok zor. 1 kere denk gelmişti zaten türkler yaptığı için ucuzdu haftalık 50-60₺ gibi bir fiyattı sanırsam (100 ü kesinlikle geçmiyordu). spicy client hilesinin editlenmiş versiyonuydu ve launcher bypass edilerek açılıyordu. Daha sonra kurucu hile yapımcısı ile konuştu ve hile satışı kaldırılmıştı.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
forumda olması lazımdı bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...