Minecraft Crash Report Hatası !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
RE: [Önemli] - Minecraft Acil !!!

byTT' Alıntı:
dodo' Alıntı:
byTT' Alıntı:
1. Masa üstü
2. ekran kartım güncel dedim birşey bilmiyorsan yardım etme3
3. kardesım kaçkere sildim yükledim fayda etmedi
4.dodo teşekkür ederim

GÜNCEL.

sağol kardeşim ama onun çözümü yok bilgisayarın diz üstü olsaydı minecrafta hiçbirşey olmazdı ama win 10 da masaüstün bilgisayarlarda şöyle bir sıkıntı var oyunu açmıyor ne yaparsan yap ama sen şanslıymısın sende açtı bende win 10 a geçmiştim ve minecarft çalışmadı o yüzden win 7 ye düşürdüm hem düşürmüşken formatta atım kusura bakma kardeş ama onun çözümü yok istersen win 7 yada 8 e geçersin

Kardesim Normalde 10 - 15 tane mod yüklediğimde çalışıyor ama 15 den fazla yüklediğimde oluyor mesela Game of mods (90 mods) bunu yükliyince veriyor .
bide haklısın ben bunu arkadaşımın Leptopuna yükledim sorunsuz açıldı. zaten modu orda görüp beğendim yapmak istedim windows 10 u 
windows 7 dödürsem açılma riski ne kadar. bu arada bu kadar ilgilendinğin için teşekkurler.

GÜNCEL.
Kardeş Ben Win7 Ye İnince Sorunsuz Çalıştı . Sendede Sorunsuz Çalışacağını Düşünüyorum Ama Ben Bu Konuya Hiçbir Şey Söyleyemem Win7 Ye Düşürmek Sana Kalmış . Konu Hakkında Pek Yardımcı Olamadığım İçin Özür Dilerim Ama Win7 Ye Düşürmen Hatayı Düzelticeğini Düşünüyorum

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
RE: [Önemli] - Minecraft Acil !!!

dodo' Alıntı:
byTT' Alıntı:
dodo' Alıntı:
byTT' Alıntı:
1. Masa üstü
2. ekran kartım güncel dedim birşey bilmiyorsan yardım etme3
3. kardesım kaçkere sildim yükledim fayda etmedi
4.dodo teşekkür ederim

GÜNCEL.

sağol kardeşim ama onun çözümü yok bilgisayarın diz üstü olsaydı minecrafta hiçbirşey olmazdı ama win 10 da masaüstün bilgisayarlarda şöyle bir sıkıntı var oyunu açmıyor ne yaparsan yap ama sen şanslıymısın sende açtı bende win 10 a geçmiştim ve minecarft çalışmadı o yüzden win 7 ye düşürdüm hem düşürmüşken formatta atım kusura bakma kardeş ama onun çözümü yok istersen win 7 yada 8 e geçersin

Kardesim Normalde 10 - 15 tane mod yüklediğimde çalışıyor ama 15 den fazla yüklediğimde oluyor mesela Game of mods (90 mods) bunu yükliyince veriyor .
bide haklısın ben bunu arkadaşımın Leptopuna yükledim sorunsuz açıldı. zaten modu orda görüp beğendim yapmak istedim windows 10 u 
windows 7 dödürsem açılma riski ne kadar. bu arada bu kadar ilgilendinğin için teşekkurler.

GÜNCEL.
Kardeş Ben Win7 Ye İnince Sorunsuz Çalıştı . Sendede Sorunsuz Çalışacağını Düşünüyorum Ama Ben Bu Konuya Hiçbir Şey Söyleyemem Win7 Ye Düşürmek Sana Kalmış . Konu Hakkında Pek Yardımcı Olamadığım İçin Özür Dilerim Ama Win7 Ye Düşürmen Hatayı Düzelticeğini Düşünüyorum

Bende çok istiyorum win7 dönmek win10 o sorun cıkıyo bu sorun cıkıyo ama onca dosya var ( gta v outlas vs.) hepsi gidicek diye korkuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Crash Report nasıl çözüm
1. Çalıştır basın
2. %Appdata%
3. .minecraft klasör tıkla diyor
4. version klasör sil
5. minecraft program çalıştır
6. sürüm seç
7. oyunda oluyor Crash Report gelmezse iyi oyunda :)

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
oHakikiDost' Alıntı:
Crash Report nasıl çözüm
1. Çalıştır basın
2. %Appdata%
4. version klasör sil
6. sürüm seç

Teşekkür ederim ama onu denedim ama sonuç yok :at:

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
byTT' Alıntı:
oHakikiDost' Alıntı:
Crash Report nasıl çözüm
1. Çalıştır basın
2. %Appdata%
4. version klasör sil
6. sürüm seç

Teşekkür ederim ama onu denedim ama sonuç yok :at:

Raci Rep Ver ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...