Minecraft Fps sorunu yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
normalde minecraftta 300 400 fps alıyorum bugün girdim bakıyom 4 fps 5 fps 10 fps max 40 fps baktım fps sınırına sınırsız yazıyor virüs falan sandım diğer oyunlarda denedim gayet iyi fps alıyodum virüs taraması yaptım Norton secirty nun lisanslısıyla yok dedi virüs nabacam yardım edin

Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Optifine yüklü mü?

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ekran kartı driver'ına güncelleme gelmiş olabilir ama o kadar fps'ine etki etmez diye düşünüyorum yinede bi bak istersen

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Oyunun sürümünü değiştir o şekilde kaç fps aldığına bak. Mod, hile falan kullanıyorsan ya da optifine devre dışı bırakıp oynamayı dene optifine kullanmıyorsan yüklemeyi dene.

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ekran kartını guncellemeyi den ya da ekran kartı sekmesinden bütün ayarlari performansa al bir de laptopta oynuyor isen sarjda oyna

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Ekran kartının güncellemesini kontrol et hatta ekran kartın düzgün çalışıyormu ondan emin ol.Sisteme aşırı yükte biniyor olabilir. Laptop ta oynuyorsan prizde takılı oldugundan emın ol.Minecraft dosyalarını tekrar doğrulayabilirsin.Aklıma extra bişi gelirse ekleyecegim.

Üye
5 HİZMET YILI
oyunun sürümünü değiştir sonra bir daha dene olmazsa sil bütün dosyalarını .minecraft felan tekrar indir

Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim minecraft'ın ayarlarından grafikleri , e en düşüğe al pc nin ekran kartı driverinden minecraftın çözünürlüğüne göre ekran çözünürlüğünü uyumlu yap, 1080p, altında olsun
iyi oyunlar.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Önerileri deneyip başaramadıysan bi format dene bence

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
Ekran kartı ve işlemci kullanımı ne durumda.

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
görev yöneticisinden gpunun yüzdelik oranlarına bak eğer anormal bi şey varsa kullandığın hile veya her neyse mining yapıyor olabilir

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
bilgisayarım ayarlar ayğıt yöneticisi ekran bağdaştırıcılarında bulunan intel grafik ve ekran kartını güncelle bro

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ekran kartı ve işlemci kullanımı ne durumda.
normalde zaten alıyodum 300 200 fps olamaz ekran kartından falan
Post automatically merged:

bilgisayarım ayarlar ayğıt yöneticisi ekran bağdaştırıcılarında bulunan intel grafik ve ekran kartını güncelle bro
hepsi güncel diyoer

use optifine & make sure you don't have too many mobs it may cause of an fps drop

Normally I get 300 fps sneaking into optifine

hile falan da yok düz girdim

hile falan da yok düz girdim

Oyunun sürümünü değiştir o şekilde kaç fps aldığına bak. Mod, hile falan kullanıyorsan ya da optifine devre dışı bırakıp oynamayı dene optifine kullanmıyorsan yüklemeyi dene.
1.8 i açtım 200 fps alıyodu hack falan da yok hatta silip yükledim sürümü gene aynı

kardeşim minecraft'ın ayarlarından grafikleri , e en düşüğe al pc nin ekran kartı driverinden minecraftın çözünürlüğüne göre ekran çözünürlüğünü uyumlu yap, 1080p, altında olsun
iyi oyunlar.
pc den dolayı olamaz normalde 300 400 alıyom fps

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
ekran kartı driver güncellemelerini kontrol etmelisin

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Alakasız olacak ama hangi Launcher kullanıyorsun ve dedikleri gibi sürüm degiştir.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
fps arttırma videosu izlemiştim lav efekti bulut efekti su efekti varsa kapa fps cidden artıyor 60 fps alırken 120 fps alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...