değil yüklemeyi denedim hata verdiOptifine yüklü mü?
cpu da pek bişey yokda belleğe nolmuş bu pc ye 2 gb normal mi 2gb gidiyo normal değil galibagörev yöneticisinden gpunun yüzdelik oranlarına bak eğer anormal bi şey varsa kullandığın hile veya her neyse mining yapıyor olabilir
normalde zaten alıyodum 300 200 fps olamaz ekran kartından falanEkran kartı ve işlemci kullanımı ne durumda.
hepsi güncel diyoerbilgisayarım ayarlar ayğıt yöneticisi ekran bağdaştırıcılarında bulunan intel grafik ve ekran kartını güncelle bro
use optifine & make sure you don't have too many mobs it may cause of an fps drop
hile falan da yok düz girdimbilgisayarım ayarlar ayğıt yöneticisi ekran bağdaştırıcılarında bulunan intel grafik ve ekran kartını güncelle bro
hile falan da yok düz girdimbilgisayarım ayarlar ayğıt yöneticisi ekran bağdaştırıcılarında bulunan intel grafik ve ekran kartını güncelle bro
1.8 i açtım 200 fps alıyodu hack falan da yok hatta silip yükledim sürümü gene aynıOyunun sürümünü değiştir o şekilde kaç fps aldığına bak. Mod, hile falan kullanıyorsan ya da optifine devre dışı bırakıp oynamayı dene optifine kullanmıyorsan yüklemeyi dene.
pc den dolayı olamaz normalde 300 400 alıyom fpskardeşim minecraft'ın ayarlarından grafikleri , e en düşüğe al pc nin ekran kartı driverinden minecraftın çözünürlüğüne göre ekran çözünürlüğünü uyumlu yap, 1080p, altında olsun
iyi oyunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?