Minecraft Hile kodlayacak birini arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Minecraft SonOyuncu veya Craftrise de bana hile kodlayabilecek varmı discordum : SJ#2950

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Discord dan ark istedii attım kabul et yarın 12 gibi ararım hile yi yaparım

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Nasıl bir hile arıyorsun bence oyun çok hile yapılması için uygun bir oyun değil eşyaları otomatik toplama gibi birşey mi arıyorsun bunun için makrolar var.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bu forumda yardımcı olabilecek bir çok insan var <3 aslında öneridede bulunabilirsin bu konu hakkında

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hilenden asli olta hilesi ve makro istiyorsan kolay bulunur ama parasiyla istersen ozelden yaz

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Minecraftta hile kodlamak zor bir iştir özellikle SonOyuncu ve CraftRise için. Nedeni ise bu sunucular özel bir kod kullanarak sadece Özel Launcherlerle girmene izin veriyorlar. örneğin RiseLauncher olmadan CraftRise'a giremessin. ama başka bir server için kodlamak istiyorsan örneğin blocks.mc bazı modlar ile ESP KillAura ekleyebilirsin örneğin Archeva modlarla yapıldı Huzuni ise içten kodlandı ama ben üşenirim yapamam diyorsan JD-GUI indirip Huzuninin kodlarını çalmanı öneririm yoksa bu iş gerçekten zor olacaktır bilmiş ol.

-İmza LastByte CheatZ(yorumumu çalmasınlar diye)

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Minecraftta hile kodlamak zor bir iştir özellikle SonOyuncu ve CraftRise için. Nedeni ise bu sunucular özel bir kod kullanarak sadece Özel Launcherlerle girmene izin veriyorlar. örneğin RiseLauncher olmadan CraftRise'a giremessin. ama başka bir server için kodlamak istiyorsan örneğin blocks.mc bazı modlar ile ESP KillAura ekleyebilirsin örneğin Archeva modlarla yapıldı Huzuni ise içten kodlandı ama ben üşenirim yapamam diyorsan JD-GUI indirip Huzuninin kodlarını çalmanı öneririm yoksa bu iş gerçekten zor olacaktır bilmiş ol.

-İmza LastByte CheatZ(yorumumu çalmasınlar diye)
dc den beni eklermisin birşey sorucam sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...