gelmemiş istekDiscord dan ark istedii attım kabul et yarın 12 gibi ararım hile yi yaparım
bekle tekrar atıyomgelmemiş istek
bu kullanıca zaten istek atmışsın diyogelmemiş istek
sen at dc ni ben atayım gelmemiş bana istekbekle tekrar atıyom
bu kullanıca zaten istek atmışsın diyo
tm bob marley faruk#1280sen at dc ni ben atayım gelmemiş bana istek
kabul ettm bob marley faruk#1280
gelmedi istekkabul et
dc bozuk heralde yarım saat sonra tekara denerimgelmedi istek
fly knockback falanNasıl bir hile arıyorsun bence oyun çok hile yapılması için uygun bir oyun değil eşyaları otomatik toplama gibi birşey mi arıyorsun bunun için makrolar var.
bana hile kodlayabileceksen dc den ekle hilede neler olsun , ne istediğimi konuşalım ona göre fiyat söylersinHilenden asli olta hilesi ve makro istiyorsan kolay bulunur ama parasiyla istersen ozelden yaz
dc den beni eklermisin birşey sorucam sanaMinecraftta hile kodlamak zor bir iştir özellikle SonOyuncu ve CraftRise için. Nedeni ise bu sunucular özel bir kod kullanarak sadece Özel Launcherlerle girmene izin veriyorlar. örneğin RiseLauncher olmadan CraftRise'a giremessin. ama başka bir server için kodlamak istiyorsan örneğin blocks.mc bazı modlar ile ESP KillAura ekleyebilirsin örneğin Archeva modlarla yapıldı Huzuni ise içten kodlandı ama ben üşenirim yapamam diyorsan JD-GUI indirip Huzuninin kodlarını çalmanı öneririm yoksa bu iş gerçekten zor olacaktır bilmiş ol.
-İmza LastByte CheatZ(yorumumu çalmasınlar diye)