Bende eskiden kalma God mod diye bir şey var içinde her şey den biraz var diye hatırlıyorum eğer istersen atayım ama eski bir paketKanka normalde benim bi paketim var onun üzerinden sv de oynuyoruz ama yetmiyor. Eski bi BFChickenGamers izleyicisi olarak elinizde var mı şöyle dolu dolu bi mod paketi teknik olsun daha çok. Bi de o mod paketiyle server açabilir miyim onu da yazarsanız sevinirim
Bulursan böyle bir mod paketi haber verirmisin lütfen?Kanka normalde benim bi paketim var onun üzerinden sv de oynuyoruz ama yetmiyor. Eski bi BFChickenGamers izleyicisi olarak elinizde var mı şöyle dolu dolu bi mod paketi teknik olsun daha çok. Bi de o mod paketiyle server açabilir miyim onu da yazarsanız sevinirim
Kanka konuyu takibe al atan olursa görürsün zatenBulursan böyle bir mod paketi haber verirmisin lütfen?
Kanka sürüm kaç? bi de paketin ss ini atsana bakayım modlara biBende eskiden kalma God mod diye bir şey var içinde her şey den biraz var diye hatırlıyorum eğer istersen atayım ama eski bir paket
rica ederim dostum. Popüler modları youtube bulabilirsin. Aynı zamanda Mod packlerinideBakıcam kanka teşekkür ederim
ben de modlu sunuculara sarmaya başladım eğer güzel varsa ben de aradanKanka normalde benim bi paketim var onun üzerinden sv de oynuyoruz ama yetmiyor. Eski bi BFChickenGamers izleyicisi olarak elinizde var mı şöyle dolu dolu bi mod paketi teknik olsun daha çok. Bi de o mod paketiyle server açabilir miyim onu da yazarsanız sevinirim
harbi ya sarıyorsa bende yuklıım beraber gırekModlu o kadar sarıyor mu ya?
Kanka yıllardır modlu mc oynuyorum ama hiç pc hata vermedi öyle bir şey olacağını sanmıyorummodlu sunucular önermıyorum pcın hata verebılır
kanka arkadaşlarla toplanıyosun komik modlar + teknik modlar ekliyosun savaşçı arkların varsa sparta modları falan inanılmaaaz sarıyoModlu o kadar sarıyor mu ya?
Vaay iyiymiş denemk lazım.Kanka yıllardır modlu mc oynuyorum ama hiç pc hata vermedi öyle bir şey olacağını sanmıyorum
Post automatically merged:
kanka arkadaşlarla toplanıyosun komik modlar + teknik modlar ekliyosun savaşçı arkların varsa sparta modları falan inanılmaaaz sarıyo
bakalı m bakalımKanka normalde benim bi paketim var onun üzerinden sv de oynuyoruz ama yetmiyor. Eski bi BFChickenGamers izleyicisi olarak elinizde var mı şöyle dolu dolu bi mod paketi teknik olsun daha çok. Bi de o mod paketiyle server açabilir miyim onu da yazarsanız sevinirim
neye bakalm kankabakalı m bakalım
Kanka aternosdan açıyoduk ordan modları tek tek yüklüyoduk sv ye sonra arkadaşlara yandexten atıyodum onlar da indiriyodu giriyoduk. Ama şimdi farklı mod paketi olucağı için aternosa nasıl yüklerim bilmiyorum. bide 100 tane fln modu aternos kaldırır mıMod paketleriyle sv açabilirsin evet ama girenlerin de yüklediğin moda göre oyunu kaldırabilmesi lazım
Kanka attığım fotoğrafa bak ordaki modlar güzelönerdiğiniz mod varmı
Normalinden daha çok zevk alırsın. Çünkü modlu minecraftta aynı senaryoyu tekrarlamıyorsun.Modlu o kadar sarıyor mu ya?
modpack olarak rlcraft var ama dünyanın en zor modpackleri arasında yer alıyorönerdiğiniz mod varmı
Rlcraft gerçekçilik konusunda çok iyi ama teknik konuda pek yeterli değil ben sevmiyorummodpack olarak rlcraft var ama dünyanın en zor modpackleri arasında yer alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?