Üye
Arkadaşlar Rampage SMX-G38 Claw Alcam Oyunda Mousenin Tuşuna Basılı Tuttuğumda 15 cps Yapan bir şey nasıl yaparım Yardım Edecek Varmı
Bende everese rampage sgm 05 var makro ayarları üzerinden ayarkayabilrsin bende max 36 cps oluyor ama çoğu server 15-16 cps e izin veriyor ona göre ayarlıyorumArkadaşlar Rampage SMX-G38 Claw Alcam Oyunda Mousenin Tuşuna Basılı Tuttuğumda 15 cps Yapan bir şey nasıl yaparım Yardım Edecek Varmı
denedım ben ıse yaramadıknk bu video ya bak istersen yuotubeden buldum deniyebilirsin
Ben 75₺ ye almıştım o fiyata daha iyisi yoktuTavsiyem Rampage, Everest gibi markalara o paraları verme. Daha iyi mouse bulabilirsin.
Ben 75₺ ye almıştım o fiyata daha iyisi yoktu
o mouse ait makro uygulaması varmı misal bende gameboosterın bir mouseu var kendine ait makrosu varArkadaşlar Rampage SMX-G38 Claw Alcam Oyunda Mousenin Tuşuna Basılı Tuttuğumda 15 cps Yapan bir şey nasıl yaparım Yardım Edecek Varmı
Kral bende biliyorum kötü marka olduğunu ama o fşyat bandında rakibi yok en ucuz logitech g300s 230₺ filandı razerın da en kötüsü 200 liralardaHocam o fiyata daha iyisi yoktu diyorsunuz da kalitesiz markalar bunlar. Daha önce almadığım kullanmadığım şeyler hakkında yorum yapmam fakat en son kulaklığını aldım 300tl para verdim düşünün bundan 1.5-2 sene önce fakat durduk yere plastik kısmı kırıldı sabit kasanın üstünde durmasına rağmen. Mouse aynı şekilde tıklama ömrü daha kısa, içerisindeki parçalar olsun her şeyiyle ucuz malzemeler.
Kral bende biliyorum kötü marka olduğunu ama o fşyat bandında rakibi yok en ucuz logitech g300s 230₺ filandı razerın da en kötüsü 200 liralarda