dc: yalvarma
Uzman Üye
1- %AppData% klasörüne giriniz--->Roaming klasörünü açınız ve .minecraft açınız Profiles yazan dosyanıın adını bu şekilde yazıp kaydediniz launcher_profiles.jsonevet tlauncher
fakat eski bilgisayarımda böyle sorunla karşılaşmamıştım yine aynı tlauncher di
usta hepsini yaptım ama yine aynı sorunu alıyorum bi kaç arkadaşa denettirttim onlar bu sorunla karşılaşmadı ama
yaptım yine aynı sorunu veriyorminecraft'i 1 kere calistir, bir dunya olustur ve tekrar dene.
minecraft'i 1 kere calistir, bir dunya olustur ve tekrar dene.
orjinal değil sanirim oyunun?yaptım yine aynı sorunu veriyor
evet tlauncherorjinal değil sanirim oyunun?
@kingangel
1- windows arama kutusuna bu komutu optionalFeatures yazıp enter basınız. Açılan penceredeki numaralarla gösterdiğim kutucukları işaretleyiniz ve tamam diyiniz bu arada windos update ayarlarınız açık olsun güncellemeler için.
![]()
2- Sisteminzde Visual studio arşivi ve DirectX kurulu olması gerekiyor. Kurulu ise güncelleyiniz.
3- Driver Booster ile Sürücü ve driver güncelleştiriniz.
4- CMD komut istemcisini yönetici olarak çalıştırınız ve bu komutu "winget upgrade --all" girip enter tuşuna basınız sisteminizde ekstra gerekli olan güncellemeleri yapacaktır.
Bu adımları gerçekleştirdikten sonra tekrar deneyiniz.
fakat eski bilgisayarımda böyle sorunla karşılaşmamıştım yine aynı tlauncher diorjinal değil sanirim oyun
usta hepsini yaptım ama yine aynı sorunu alıyorum bi kaç arkadaşa denettirttim onlar bu sorunla karşılaşmadı ama@kingangel
1- windows arama kutusuna bu komutu optionalFeatures yazıp enter basınız. Açılan penceredeki numaralarla gösterdiğim kutucukları işaretleyiniz ve tamam diyiniz bu arada windos update ayarlarınız açık olsun güncellemeler için.
![]()
2- Sisteminzde Visual studio arşivi ve DirectX kurulu olması gerekiyor. Kurulu ise güncelleyiniz.
3- Driver Booster ile Sürücü ve driver güncelleştiriniz.
4- CMD komut istemcisini yönetici olarak çalıştırınız ve bu komutu "winget upgrade --all" girip enter tuşuna basınız sisteminizde ekstra gerekli olan güncellemeleri yapacaktır.
Bu adımları gerçekleştirdikten sonra tekrar deneyiniz.
arkadaşlarınızın windows sürümüyle sizin windows sürümünüz aynı mı - farklı mı ? Farklı ise arkadaşlarınızın kullandığı windows sürümüne geçebilirsiniz.evet tlauncher
usta hepsini yaptım ama yine aynı sorunu alıyorum bi kaç arkadaşa denettirttim onlar bu sorunla karşılaşmadı ama
onlarında 10 proarkadaşlarınızın windows sürümüyle sizin windows sürümünüz aynı mı - farklı mı ? Farklı ise arkadaşlarınızın kullandığı windows sürümüne geçebilirsiniz.
Windows 11 oyunlar konusunda sağlıklı ve stabil çalışan bir sistem değil. Sizde windows 10 a geçiniz ve sorundan kurtulunuz.onlarında 10 pro
hayırsorunu çözdünüz mü?
evet ve windows 10 ile gram alakası yok dostwindows 10'a geçip denediniz mi peki?
orda java profiliniz yüklenemedi diyorwindows 10'a geçip denediniz mi peki?
1- %AppData% klasörüne giriniz--->Roaming klasörünü açınız ve .minecraft açınız Profiles yazan dosyanıın adını bu şekilde yazıp kaydediniz launcher_profiles.jsonevet tlauncher
sorununuz çözüldümü ?1- %AppData% klasörüne giriniz--->Roaming klasörünü açınız ve .minecraft açınız Profiles yazan dosyanıın adını bu şekilde yazıp kaydediniz launcher_profiles.json
2- Xbox Gamepass Uygulamasını devre dışı bıraktıysanız tekrar etkinleştiriniz
3- Oyunu yönetici olarak başlatmayı deneyiniz
4- windows güncellemelerini Windows update üzerinden kontrol ediniz.
5- Xbox game pass uygulamasından oyun dosyalarını doğrulama ve onarma işlemi yapınız
6- Sisteminizde kurulu olan java sürümünün oyun ile uyumluluğunu kontrol ediniz java sürümünüz oyuna uyumlu olmaya bilir ve arkadaşlarım da sorun yok demiştiniz onların sistemindeki java sürümü ile kendi sisteminizdeki java sürümünü karşılaştırınız.
7- Son olarak resmi sitesinden oyunun orjinal versiyonunu inidirip kullanmanızı tavsiye ederim.Orijinal bir minecraft launcher
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sorununuz çözüldümü ?
denicemsorununuz çözüldümü ?
denediniz mi?denicem