Minecraft kontrolde hile nasıl gizlenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar ben 30 40 kişi olduğu bir pvp serverinde oynuyorum burada bilgisayar kontroluyle kontrol ediliyor banlaniyor bende bir keresinde kontrole girmiştimda hile buldular ve banlandım. Acaba nasıl bu hileyi saklayabilirim? nasil kontrolden temiz çıkarım? serverde adım gibi emin olduğum hile arkadaşlar kontrolden temiz çıktığı için bende merak ettim kontrolden temiz nasıl çıkarım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kontrol sırasında kapat ondan sonra açsan işe yaramaz mı

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ben 30 40 kişi olduğu bir pvp serverinde oynuyorum burada bilgisayar kontroluyle kontrol ediliyor banlaniyor bende bir keresinde kontrole girmiştimda hile buldular ve banlandım. Acaba nasıl bu hileyi saklayabilirim? nasil kontrolden temiz çıkarım? serverde adım gibi emin olduğum hile arkadaşlar kontrolden temiz çıktığı için bende merak ettim kontrolden temiz nasıl çıkarım?
Hileyi flash belleğe at ordan aç ve kullan işin bitince cc cleaner tarzı log temizleyecek bir programla temizle

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hileyi bir usb ile kullan ama olduğun sunucuya görede değişir bazılarının gerçekten iyi sistemi var en azından benim zamanımda öyle çözülebiliyordu

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Minecraft hilelerinde self destruct olmuyor mu

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hile nin ismini söyle ona göre söyleyim

Üye
3 HİZMET YILI
saatie al hileyi sil saati normal kontrole git paladin bypass e

Hileyi ücretsiz mi kullanıyorsun? Ona göre anlatabilirim.
evet hocam hile adı Meteor Client
Post automatically merged:

hile nin ismini söyle ona göre söyleyim
Meteor Client hocam

Minecraft hilelerinde self destruct olmuyor mu
Maalesef

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

Meteor Client hocam

Maalesef
Anladığım kadarıyla:
Hilenin ayarlarından tuşları değiştirebilirsin, bilgisayara tarama yapıyorlarsa bunu dosya gizleme yapabilirsin ya da USB'de saklama yapabilirsin, ekranda hilenin adı yazıyorsa onu ayarlardan kapatma özelliği yoksa hilenin dosyalarından (anlıyorsan) belli dosyaları silsen belki ekrandaki yazı da gidiebilir.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

Meteor Client hocam

Maalesef
knk burada tek çözüm 2 client ile yapmak fakat kontrol dediğin kısım bildiğin virüs tarayıcı gibi bir şey le tarayıp mı yapıyorlar eğer böyle yapıyorlarsa o esnada 2 client 1 inci temiz olarak gireceksin kontrol bittikten sonra 2 client üzerinden hileyle gireceksin fakat sunucuya göre değişiyor son oyuncuysa bu işe yaramaz veya sunucuya girer girmez tarama yapılıyorsa bu gibi durumlar da üst düzey hileler anca kurtarır knk

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka bende ypamadım ya hala özelden yardıcı olcuak var mı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk burada tek çözüm 2 client ile yapmak fakat kontrol dediğin kısım bildiğin virüs tarayıcı gibi bir şey le tarayıp mı yapıyorlar eğer böyle yapıyorlarsa o esnada 2 client 1 inci temiz olarak gireceksin kontrol bittikten sonra 2 client üzerinden hileyle gireceksin fakat sunucuya göre değişiyor son oyuncuysa bu işe yaramaz veya sunucuya girer girmez tarama yapılıyorsa bu gibi durumlar da üst düzey hileler anca kurtarır knk
alakası yok sonoyuncu üst düzey hileleri bırak cheat engine ile banlanmadan reach açarım orda

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
knk hileyele girdigin log ları sil o zaman gözükmüyo

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hileyi flasha yükle veya cleaner tarzı şeyler var panic modları var ayarlayabilirsin:)

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
kanka bende giriyodum arama verileri geçmişi hileyi siliyodum sonra kontrole gidiyodum bitince tekrar hile acıyodum tekrar cağırırlarsa daha gecen geldim böyle sunucumu olur diyip isyan edip gelmiyodum güzel taktık önerrim xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...