Hileyi flash belleğe at ordan aç ve kullan işin bitince cc cleaner tarzı log temizleyecek bir programla temizlearkadaşlar ben 30 40 kişi olduğu bir pvp serverinde oynuyorum burada bilgisayar kontroluyle kontrol ediliyor banlaniyor bende bir keresinde kontrole girmiştimda hile buldular ve banlandım. Acaba nasıl bu hileyi saklayabilirim? nasil kontrolden temiz çıkarım? serverde adım gibi emin olduğum hile arkadaşlar kontrolden temiz çıktığı için bende merak ettim kontrolden temiz nasıl çıkarım?
saati geriye al hileyi sil saati normale al kontrole git paladin bypass ezHileyi flash belleğe at ordan aç ve kullan işin bitince cc cleaner tarzı log temizleyecek bir programla temizle
saatie al hileyi sil saati normal kontrole git paladin bypass e
evet hocam hile adı Meteor ClientHileyi ücretsiz mi kullanıyorsun? Ona göre anlatabilirim.
Meteor Client hocamhile nin ismini söyle ona göre söyleyim
MaalesefMinecraft hilelerinde self destruct olmuyor mu
Anladığım kadarıyla:evet hocam hile adı Meteor Client
Post automatically merged:
Meteor Client hocam
Maalesef
knk burada tek çözüm 2 client ile yapmak fakat kontrol dediğin kısım bildiğin virüs tarayıcı gibi bir şey le tarayıp mı yapıyorlar eğer böyle yapıyorlarsa o esnada 2 client 1 inci temiz olarak gireceksin kontrol bittikten sonra 2 client üzerinden hileyle gireceksin fakat sunucuya göre değişiyor son oyuncuysa bu işe yaramaz veya sunucuya girer girmez tarama yapılıyorsa bu gibi durumlar da üst düzey hileler anca kurtarır knkevet hocam hile adı Meteor Client
Meteor Client hocam
Maalesef
alakası yok sonoyuncu üst düzey hileleri bırak cheat engine ile banlanmadan reach açarım ordaknk burada tek çözüm 2 client ile yapmak fakat kontrol dediğin kısım bildiğin virüs tarayıcı gibi bir şey le tarayıp mı yapıyorlar eğer böyle yapıyorlarsa o esnada 2 client 1 inci temiz olarak gireceksin kontrol bittikten sonra 2 client üzerinden hileyle gireceksin fakat sunucuya göre değişiyor son oyuncuysa bu işe yaramaz veya sunucuya girer girmez tarama yapılıyorsa bu gibi durumlar da üst düzey hileler anca kurtarır knk
hocam bence çalışır deniyebilirsinHileyi flash belleğe at ordan aç ve kullan işin bitince cc cleaner tarzı log temizleyecek bir programla temizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?