Arkadaşlar selamlar. Biz arkadaşlarla modsuz survival oynuyoruz. Serverı Athernostan acınca çok lag oluyor.Bizde paralı bir sunucu açtık ve yaklaşık 100 saatine 50tl ödüyoruz. Bildiğiniz herhangi bir lagsız server açma veya site varmı?
keyubu batihost en tercih edileni. benim gönlüm batihosttan yana hiç keyubu kullanmadım ama batihot u çok tercih ederim. 35 liralık paketten 4 gb ram veriyolar sunucuyu yarın kurarsan
SagaNetwork üzerinden uzun süre sunucu kiraladım. Hem Webpanel olarak hemde vds olarak güzel hizmet veriyorlar ve discord üzerinden direkt yardım ediyorlar en ufak sorunda. Tavsiyem Saga üzerine
Modeminde 25565 tcp udp portu açarak hamachisiz server açabilirsin ama internetin ncgat ise (ip ortak havuzundaysa) bunu yapamazsın ama merak etme yine de hamachiden açabilirsin çok lag olacağını zannetmiyorum eski 8 mbps internetimle 3 kişiye sorunsuz oynatabiliyodum.Hem para vermek zorundada kalmazsın hem senin kontrolünde olur.Ücretli açmak istersen batihost var bildiğim güzel daha önce batihost sunucularında oynadım fiyatları konusunda bilgi sahibi değilim.
Post automatically merged:
Lagın önüne geçmek için clearlag pluginini yükle arada bir spawnlanan entity ler ve yere düşen itemleri siliyor ama vanilla değil spigot açman lazım sunucuyu öldüğün zamanla yerdeki eşyaların silindiği zaman çakışıp sana sıkıntı çıkarmasını istemiyorsan deadchest plugininide kur clearlag la beraber bu sayede ölünce itemlerin yere düşmez chest olarak orada kalır gider alırsın bir sorun olursa pm atarsan yardımcı olurum.