Minecraft lagsız server açacağım site var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar. Biz arkadaşlarla modsuz survival oynuyoruz. Serverı Athernostan acınca çok lag oluyor.Bizde paralı bir sunucu açtık ve yaklaşık 100 saatine 50tl ödüyoruz. Bildiğiniz herhangi bir lagsız server açma veya site varmı?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Hamachi veya Hamachisiz server açabilirsin. Youtube'da milyon tane video var.

Üye
7 HİZMET YILI
hostingdunyam.com buradan vds/vps bölümünden sunucu kurabiliyorsun türkiye lokasyon 1g/b internet ve xeon e5 işlemcili sistemleri var

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
keyubu batihost en tercih edileni. benim gönlüm batihosttan yana hiç keyubu kullanmadım ama batihot u çok tercih ederim. 35 liralık paketten 4 gb ram veriyolar sunucuyu yarın kurarsan

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
axitr bilişimde 3 tlye lagsız FTP Li Minecraft Sunucuları var

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
100 saat 50tl çok normalde o fiyata aylık alıyorlar diye biliyorum.

Üye
9 HİZMET YILI
anca para ile lagsız server alabilirsin kanka, eğerki paralı sunucu almak istiyorsan serverkurma veya rabisudan al

İsmail
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
dostum gereğinden fazla para veriyorsunuz bence aranızda hanginizin interneti daha iyiyse o hamachiden sunucu açsın çok daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
SagaNetwork üzerinden uzun süre sunucu kiraladım. Hem Webpanel olarak hemde vds olarak güzel hizmet veriyorlar ve discord üzerinden direkt yardım ediyorlar en ufak sorunda. Tavsiyem Saga üzerine

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka athernos lagı geçici boşuna para ödemeyin hamaçili açarsanda map yüklendikçe daha fazla kasar

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hamachi filan demişte arkadaşlar uğraşılmaz bence en temiz yöntem Server kiralamak.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşınla oynarken 15 liralık sunucu bile alabilirsin batihost ve keyubuyu incele derim

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Modeminde 25565 tcp udp portu açarak hamachisiz server açabilirsin ama internetin ncgat ise (ip ortak havuzundaysa) bunu yapamazsın ama merak etme yine de hamachiden açabilirsin çok lag olacağını zannetmiyorum eski 8 mbps internetimle 3 kişiye sorunsuz oynatabiliyodum.Hem para vermek zorundada kalmazsın hem senin kontrolünde olur.Ücretli açmak istersen batihost var bildiğim güzel daha önce batihost sunucularında oynadım fiyatları konusunda bilgi sahibi değilim.
Post automatically merged:

Lagın önüne geçmek için clearlag pluginini yükle arada bir spawnlanan entity ler ve yere düşen itemleri siliyor ama vanilla değil spigot açman lazım sunucuyu öldüğün zamanla yerdeki eşyaların silindiği zaman çakışıp sana sıkıntı çıkarmasını istemiyorsan deadchest plugininide kur clearlag la beraber bu sayede ölünce itemlerin yere düşmez chest olarak orada kalır gider alırsın bir sorun olursa pm atarsan yardımcı olurum.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Aternos'a bakabilirsin hocam, ben sürekli Aternos'tan server açıyorum pek lag görmedim.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Hamachi ile açarsanız sunucu yükü bilgisayarınıza biner fakat para derdinden kurtulursunuz youtube da aratabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...