Minecraft Launcher Microsoft Store bedrock edition inmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar ben Minecraft oynamak için Microsoft Store üzerinden Launcheri Kurdum Orjinal Premium sahibiyim kendi Mojang sitesinden almıştım zamanında şimdi Microsoft hesabına geçirdim ve ikisini birden oynayabiliyordum JAVA & BEDROCK ama Microsoft üzerinden Launcheri indirmeme rağmen Java iniyor ama BEDROCK versiyonu kurmaya çalıştığım da ekteki gibi [YÜKLEME BEKLENİYOR] de kalıyor ve saatler geçse de ne oyun açılıyor nede yükleniyor ibaresi çıkmakta

;
1671530713780.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kurulumu yeniden yapmayı deneyebilir, oyunu çalıştırırken yönetici olarak deneyebilirsiniz. Ayrıca Microsoft MAĞAZASI'nda güncelleme olup olmadığını da kontrol eder.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar ben Minecraft oynamak için Microsoft Store üzerinden Launcheri Kurdum Orjinal Premium sahibiyim kendi Mojang sitesinden almıştım zamanında şimdi Microsoft hesabına geçirdim ve ikisini birden oynayabiliyordum JAVA & BEDROCK ama Microsoft üzerinden Launcheri indirmeme rağmen Java iniyor ama BEDROCK versiyonu kurmaya çalıştığım da ekteki gibi [YÜKLEME BEKLENİYOR] de kalıyor ve saatler geçse de ne oyun açılıyor nede yükleniyor ibaresi çıkmakta

;Ekli dosyayı görüntüle 82693
oyunu tam bir sil daha sonra microsft güncelmi diye bak %appdata% sil daha sonra yüklemeyi dene oyunu silerken %appdata% deki .minecraftı silmeyi unutma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...