Minecraft Mod Paketi Öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
İyi forumlar

Şu zamanlar da bir çok oyundan sıkılmıştım durumdayım, bu yüzden minecraft oynamak istiyorum. Ama pvp tarzı değil de, survival tarzı oynayacağım, bu yüzden eğlence ve survival tarzı mod paketi arıyorum, ama gereksiz modlar olmasını istemiyorum bu yüzden sizin kullandığınız ve ya önerebileceğiniz mod paketi varmı.

Not: Mc sürümü 1.12.2 ve ya 1.16.4-1.16.5 olursa sevinirim.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
concon yeni versiyonları var kanka onlar güzel daha önce bi kere baktım güzeldi

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
tekkit launcherdan bakabilirsin en beğenilenlere

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
paket olarak bunu önerebilirim dostum
videoda yapılışı mevcut

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kafa paketi gibi oyunu çok bozmayan şeyler kurabilirsin

Üye
9 HİZMET YILI
atari kafa adlı youtube kanalından bakabilirsin yaptığı modları kendi sitesinde paylaşıyor

Sen zayıfsın çünkü sende nefret eksikliği var
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
hexxit modunu önerebilirim güzel bi moda benziyor

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Stoneblock 2 Sky odyssey Sky factory 4 bunlar güzel yok vanilla dünyada oynayacam diyorsan direwolf 20 öneririm

Haa arkamı mı döneyim
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Eğer zor bir hayatta kalma istiyor isen şu anda da oynadığım RLCraft mod pack öneririm. Minecraft en zor mod paketidir kendisi her şey tek atabilir. Ejderhalar, deniz kızları, orman yaratıkları, Maden kazar iken veya bir hayvan öldürdüğün için yaratık canlanıp seni öldürebiliyor evet çok zevkli ve psikopat bir mod pack. Nasıl oynayacağını anlamaz isen internette rehberler var bir tane falan izlesen başını ne yapacağını anladıktan sonra gerisi sana kalmış. Kısaca özet anlatayım seviye mantığı var bu yüzden demir zırh veya elmas set buldun mu giyemezsin. Çiftçilik olsun bir çok seviye gerektiren şeyleri seviyen olmadan yapamazsın. Seviyeyi de maden kazarak yaratık öldürerek elde edebilirsin ama dikkat et bunu yapar iken şans yaratık çağırabilirsin o da gelip ya seni tekliyor ya da çok kötü bir halde bırakıyor. Karakterin beden mantığı var nerden hasar aldığın önemli eğer bir iskelet sana kafadan vurur ise tek yersin. Kesinlikle tavsiye ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Atari Kafanın yapmış olduğu ÇiftçiCraft mod paketi var technic launcher'da tavsiye ederim :)

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yada istediğin modları kendin indirip forge ve optifine kurarak kendi mod paketini yapabilirsin ben şahsen öyle yapıyordum

Bᴀꜱᴛığıɴ ʏᴇʀʟᴇʀɪ ᴛᴏᴘʀᴀᴋ ᴅɪʏᴇʀᴇᴋ ɢᴇçᴍᴇ ᴛᴀɴı
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eğer ki hiç mod kullanmamış isen hangi modların nelere yaradığını bilmiyorsan internette wiki sayfaları mevcut. Sadece orta derece de bir inglizcen olması lazım. Sana önerim skyfactory 3 veya 4 hangisini istersen onu oynaman. Tek kişi de zevk alabilirsin ama server kurup arkadasın var ise onlarla oynayıp daha eğlenceli olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...