Şu zamanlar da bir çok oyundan sıkılmıştım durumdayım, bu yüzden minecraft oynamak istiyorum. Ama pvp tarzı değil de, survival tarzı oynayacağım, bu yüzden eğlence ve survival tarzı mod paketi arıyorum, ama gereksiz modlar olmasını istemiyorum bu yüzden sizin kullandığınız ve ya önerebileceğiniz mod paketi varmı.
Not: Mc sürümü 1.12.2 ve ya 1.16.4-1.16.5 olursa sevinirim.
Eğer zor bir hayatta kalma istiyor isen şu anda da oynadığım RLCraft mod pack öneririm. Minecraft en zor mod paketidir kendisi her şey tek atabilir. Ejderhalar, deniz kızları, orman yaratıkları, Maden kazar iken veya bir hayvan öldürdüğün için yaratık canlanıp seni öldürebiliyor evet çok zevkli ve psikopat bir mod pack. Nasıl oynayacağını anlamaz isen internette rehberler var bir tane falan izlesen başını ne yapacağını anladıktan sonra gerisi sana kalmış. Kısaca özet anlatayım seviye mantığı var bu yüzden demir zırh veya elmas set buldun mu giyemezsin. Çiftçilik olsun bir çok seviye gerektiren şeyleri seviyen olmadan yapamazsın. Seviyeyi de maden kazarak yaratık öldürerek elde edebilirsin ama dikkat et bunu yapar iken şans yaratık çağırabilirsin o da gelip ya seni tekliyor ya da çok kötü bir halde bırakıyor. Karakterin beden mantığı var nerden hasar aldığın önemli eğer bir iskelet sana kafadan vurur ise tek yersin. Kesinlikle tavsiye ederim.
Eğer ki hiç mod kullanmamış isen hangi modların nelere yaradığını bilmiyorsan internette wiki sayfaları mevcut. Sadece orta derece de bir inglizcen olması lazım. Sana önerim skyfactory 3 veya 4 hangisini istersen onu oynaman. Tek kişi de zevk alabilirsin ama server kurup arkadasın var ise onlarla oynayıp daha eğlenceli olabilir.