biliyorum ama ben dümdüz paket arıyorum öyle modları bir araya toplamakla uğraşamam zaten 2-3 gün anca oynarımMod Paketleri YouTube Var Zaten Oradan İşini Görecek Olanı Al Minecraft Evi Orayada Bakabilirsin
knk git ersin çakıya bak deli şeyler yapıyor herif minecraft oynamak için ps5 almış
ben yapablirlimirm
[/QUOTE nası yaocan
o modu alıp bu modu alıp bir araya atıp şunu yapmayı bende biliyorum hocam ama 2-3 gün oynuyacağım şey için uğraşmaya değmezben yapablirlimirm
Bedavaya t launcher var ama kullanmanı tavsiye ederm
Sende haklısın kankam yani %appdata% felan içine atıcan modu forge felan yükliyecek karışık haklısıno modu alıp bu modu alıp bir araya atıp şunu yapmayı bende biliyorum hocam ama 2-3 gün oynuyacağım şey için uğraşmaya değmez
ama kendime göre bi türlü bulamadım yakında dümdüz server da oynucamSende haklısın kankam yani %appdata% felan içine atıcan modu forge felan yükliyecek karışık haklısın
bi bakarım hocam zaman bulabilirsem sağolasınYa büyülü bir mod vardı. Hikayesi falan vardı. Bayağı eğlenceliydi WitchCraft mı neydi hatırlamıyorum. Hatırlayan olursa yazsın.
minecraftı ps5 ten oynamazsın abi xdknk git ersin çakıya bak deli şeyler yapıyor herif minecraft oynamak için ps5 almış