Minecraft modlu survival nasıl kurulur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Birkaç arkadaş olarak modlu Survival başlamayı düşünüyoruz fakat server, nereden modlar nereden alacağız? Bilmiyoruz. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Öncelikle bilgisayar sistemleri üst segment. Bizlere sağlam bir shader RTX gibisinden, bir de nereden sunucu kuracağız modlu Survival için?

Aternos biliyorum fakat uygun mu? Kararsız kaldım. 300-400 mod kurmayı düşünüyorum. Ne kadar fazla, o kadar iyi ve bölüm bölüm çekip YouTube vs. atacağız. Mod paketi bilenler varsa yorumlardan ulaşsın. Güzel bir paket, sağlam yüksek bir paket. Ayrıyeten her şeyi yerine oturunca gelmek isteyen arkadaşlar olursa ekibimize alacağım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
actığın athernos gibi yerlerde mod kurma için forge a alıp istediğin modları kurabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aternosdan kurmaktansa radmin vpn üzerinden interneti ve bilgisayarı iyi olan birisi kurabilir sunucuyu Technic Launcher diye bişey vardı eskiden kullanıyorduk şuan hala vardır fakat kurulumunu hatırlıyorum youtube a radmin vpn minecraft server falan yazarsan karşına çıkabilir aynısını Technic Launcher içinde yap evet biraz uğraştırıcı gelebilir ama kaliteli oluyor eskiden yapmıştık baya sarmıştı

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
knk tlauncher var şuan mod yükleyip oynayabildiğin

şansın varsa elveda dersin
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka direkt aternosa girip sv açıyosun solda menülerde fln modlar da var az biraz kurcalayıp halledebilirsin olmadı youtubede aternos videoları var 1 2 dkklık

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Aternos 300 - 400 civarı modu kaldırabilirmiki

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
knk curseforge yüklüyorsun direk hazır olarak aratıp bulabileceğin modpacklar var aratıp direk kurabiliyorsun modpackı kurdun oyuna girdin arkadaşlarımla nasıl oynayacağım diyorsan hamachi kurup aynı ağa bağlanıp oyun içinden open to lan ile sunucu açtığında hamachideki senin ipin üzerinden arkadaşların oyunun sana verdiği port aracılığıyla arkadaşların senin dünyana katılabilir. eğer bahsettiklerim hakkında bir fikrin yoksa cevap ver daha detaylı açıklarım veya video yönlendiririm hayırlı günler.

Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knk tlauncher var şuan mod yükleyip oynayabildiğin
hayır online olması gerekiyor

knk curseforge yüklüyorsun direk hazır olarak aratıp bulabileceğin modpacklar var aratıp direk kurabiliyorsun modpackı kurdun oyuna girdin arkadaşlarımla nasıl oynayacağım diyorsan hamachi kurup aynı ağa bağlanıp oyun içinden open to lan ile sunucu açtığında hamachideki senin ipin üzerinden arkadaşların oyunun sana verdiği port aracılığıyla arkadaşların senin dünyana katılabilir. eğer bahsettiklerim hakkında bir fikrin yoksa cevap ver daha detaylı açıklarım veya video yönlendiririm hayırlı günler.
eyvallah hocam daha detaylı acıklarsan efsane olur.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
server kiralaman lazım dostum bu bedava olanlardan değil aylık kiralama var

Üye
2 HİZMET YILI
crackli degil de premium varsa radmin vpn kullanarak local oyun olusturup ayni mod dosyasiyla oynayabilirsiniz

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Eğer Modlu Server Kurmak İstiyorsan Ve İçine 300-400 Mod Kurucaksan Kesinlikle Kirala Yada Diğer Yardımcı Programları Kullan

Örnek Kiralık Server Kurma:Exaroton (Aternosun Geliştiricilerinden)

Örnek Yardımcı Programlar:CurseForge,Hamachi,RadminVpn,TLauncher Fln.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
eğer tlancher kullanıyorsan orda mod menüsü var onun harici yt den bak orjinalde nasıl bi infom yok

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
eski bir faction sw sahibi olarak benim nacizane tavsiyem hamachidir gerisi söylediğin sayıdaki modlar için yetersiz kalacaktır bu arada ekibe alım varsa gelebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...