Minecraft Premium Hesap [2TL'Ye!]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar Ben iCaprice (AyKapris). Elimde 10 Adet Premium Var. Oynamalık Alıcaklar Varsa Alabilir. Sadece Oyuna Girip Çıkabilirsiniz. E-Posta vs. Değişmiyor Kusura Bakmayın :). Badlion ve MinePlex'te Kontrol Edilmiştir Banı Yoktur. Başka Bir Sunucu Söylerseniz Onada Bakarım Banı Varmı Yokmu Diye... Alıcak Kişiler Yorum Yazabilir. Ciddi Alıcılar Ö.M. Atsın. Güven Konusunu Dert Etmeyin ;) Eski Kayıtcıyım Ben :p :D
Ödeme Yöntemleri:
İninal / Kart İle Ödeme
Mobil Ödeme

Süper Üye
10 HİZMET YILI
DoctorBurak1' Alıntı:
2 Bin Abonelik kanal veriyim ?

bende var ama işde kız skinli ::) e posta vs degişmiyor ::) e postasını fln unuttum ::)şifre fln hesap adı ve şifre biliyom :)

resimde bu := 
vXdLRA.png

Süper Üye
10 HİZMET YILI
DoctorBurak1' Alıntı:
mauro11' Alıntı:
Özele Gel Kardeşim Vereyim Oyna

kardeşim çok sağol allah razı olsun senin gibi insanlar hayla var annenin eli babanın eli zarar görmesin iyiki varsın

Özelden hesabı atarmısın ka rdeşimm

Ne Demek Kardeşim Ya Önemi Yok ::)Güle Güle Kullan

Süper Üye
10 HİZMET YILI
beyler buyrun. Retribution'dan aldım ve hic bir sıkıntı yok e posta degişen almanızı öneririm digerleri şifreyi unuttum fln yaparsanız adamlar degişe biliyr ve bütün sunucularda banı yok http://memoryhackers.org/konu-gta-5-35tl-minecraft-5-tl-her-saat-teslim.mh Retribution'abimize teşekürlerimi iletirim. sizde herşeyi degişen istiyorsanız girin. konusun. iyi günler.

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Aldıkları sitede çok ucuz site iyi güvencesi var minecraft preium full değişen 1 tl civarı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...