Minecraft Premium Oluşturma Hilesi !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Eyvallah. Deniyeceğim.

☄ ☄ ☄
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
https://www.virustotal.com/tr/file/c50d10ab52ca8346d36abc38312a3523ce3ca0247352a3f87ef37b27bf36ef7a/analysis/ virüstotal beyler

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
##### KONU KAPATILMA NEDENLERİ #####
  • Hile paylaşımlarında güncel video zorunludur.(Konunun açıldığı tarihte çekilmiş olmalı.)
  • Virüs Taraması olmayan konular silinir kullanıcıya 1 Hafta Ban atılır.
  • Hile rar dosyasında kesinlikle şifre olmamalıdır. Şifre olduğu için rar a virüs taraması yapılamıyor.(Virüs olsa bile temiz çıkıyor yanıltıcı oluyor.)
  • Virüs taramasında url taraması geçersizdir.Doğru olmayan sonuçları yansıtıyor.Kullanıcının konusu silinip 1 hafta ban atılır.
    Kazanç getiren link kısaltma sistemlerinin kullanılması yasaktır(Adf linktl vs.).Bunu yapan kullanıcıya sınırsız ban atılır.
  • Konu içinde hile programının herhangi bir yerinde memoryhackers. Com dışında başka site ismi var ise kullanıcıya sınırsız + Hwid Ban atılır.
  • Konunuz düzenli anlaşılır olmalıdır ve tamamen alıntı olan konu silinir.
  • Dosya ve video uploadı size ait olmalıdır.Konu açılış tarihiyle aynı olmalıdır yani.
  • Hile site ait değilse konu altına alıntıdır yazmalısınız.
  • Hile konusu açan herkes bu kuralları okumuş sayılır ve hile konusu açan herkes bu kurallardan sorumludur.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
#Çekiliş Kralı İş Başında#
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
MH-SEMİH' Alıntı:
##### KONU KAPATILMA NEDENLERİ #####
  • Hile paylaşımlarında güncel video zorunludur.(Konunun açıldığı tarihte çekilmiş olmalı.)
  • Virüs Taraması olmayan konular silinir kullanıcıya 1 Hafta Ban atılır.
  • Hile rar dosyasında kesinlikle şifre olmamalıdır. Şifre olduğu için rar a virüs taraması yapılamıyor.(Virüs olsa bile temiz çıkıyor yanıltıcı oluyor.)
  • Virüs taramasında url taraması geçersizdir.Doğru olmayan sonuçları yansıtıyor.Kullanıcının konusu silinip 1 hafta ban atılır.
    Kazanç getiren link kısaltma sistemlerinin kullanılması yasaktır(Adf linktl vs.).Bunu yapan kullanıcıya sınırsız ban atılır.
  • Konu içinde hile programının herhangi bir yerinde memoryhackers. Com dışında başka site ismi var ise kullanıcıya sınırsız + Hwid Ban atılır.
  • Konunuz düzenli anlaşılır olmalıdır ve tamamen alıntı olan konu silinir.
  • Dosya ve video uploadı size ait olmalıdır.Konu açılış tarihiyle aynı olmalıdır yani.
  • Hile site ait değilse konu altına alıntıdır yazmalısınız.
  • Hile konusu açan herkes bu kuralları okumuş sayılır ve hile konusu açan herkes bu kurallardan sorumludur.

1.si kardeşim hile alıntı degil kendi yapımım
2.si kardeşim hilede adlfy felan filan uzatması yok
3.si bakın adam virüs total atdı 0 virüs
3.si konu alıntı degil kendi yapımım 
4.si video zaten güncel yaptığım an videosunu cektim
6.si rar dosyasında şifre yok
7.si dosyayı zaten ben upload etdim çünkü programı ben yaptım şimdi soruyorum sana kardeşim

şimdi soruyorum durduk yere konuyu kapattın hiçbir nedenin yok şimdi ne yapacaksın. ben bunu kuruculara bildireceğim.

ExSword' Alıntı:
Ulan velet kanalındaki videoya bak seni amınakodumunun salağı
bide velet diyorsun adamlara
video link : AFRSJikA3Tg
 ulan veledin önde gideni o benim sesim olabilirmi sence veledin önde gideni adam akıllı konuş bişey bilmeden konuşma orda sesi yüksek gelen skypeden konuşan arkadaşım sen şimdi sana soruyorum sen neyin kafasını burada yaşıyorsun 2.si arkadaşımın kanalı cocuk 14 yaşında videolarımın bağzılarını ona cektiriyiom bilgine sen şimdi  bu durumda napacaksın kendini akıllı zanneden kardeşim lütfen akılı topla geri gel burda bana kötü laflar etdirme sizin gibiler yüüznden insanlar ban yiyor dediklerini aynaya bak ve düşün ondan sonra geri gel. iyi günler diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...