Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
:yazı:

Minecraft, hiçbir zaman grafikleri ile öne çıkan bir oyun olmadı, fakat şimdi 'Işın İzleme' (Ray Tracing) teknolojisi ile Minecraft’ın muhteşem grafiklere sahip olmasına tanık olacağız. Oyunculara sunmuş bulunduğu devasa dünya ve şaşırtıcı yaratıcılık kuvveti ile ciddi bir oyun kitlesi yakalayarak yoluna devam eden Minecraft'ın, son dönemde popülerliğini bir oran yitirmiş bulunduğu bir gerçek.

:resim:

b.jpg

Ancak oyun ışın İzleme (Ray Tracing) teknolojisi ile görkemli grafiklere sahip olarak, tekrardan oyuncuların dikkatini çekmeyi başarıyor. Aynı vakitte arkadaşlarınıza online olarak katılabilir ve kendi kurallarınızı oluşturabileceğiniz oyunla alakalı Digital Foundry doğrulusunda paylaşılan videoda Alex Battaglia ve John Linneman, Full HD çözünürlükte Işın İzleme (Ray Tracing) teknolojisi aktif edilmiş Minecraft ile, aktif edilmemiş Minecraft arasındaki grafik farklarını meydana çıkarıyor. Yüksek grafiklerde nasıl bir görüntü sağladığını ve mekansal aydınlatmanın ne denli ilerlettiği açık bir şekilde görülen videoyu alttaki paylaşımdan hep beraber inceleyelim!

:video:

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Minecraft normal grafikte bile kasıyor bunda nasıl olur :D

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
bu bildiğimiz shader değilmi bide grafikler iyi oluyor ama shader çok kasıyor nedense bende optifine de vardı yine 60 fps yi zor görüyodum

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
bu bildiğimiz shader değilmi bide grafikler iyi oluyor ama shader çok kasıyor nedense bende optifine de vardı yine 60 fps yi zor görüyodum
Shader değil Shader'dan daha üstün RTX 2080 Ti ile daha da muhteşem olan bir grafik geliyor.

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Efsane yeniden mi doğuyor yoksa

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hayatımda hiç şu oyunu oynamadım. çok şey mi kaybettim ya? :D

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
rtx 2080 ti çıktımı ya :d neyse bakalım iyi bir şey olursa güzel olur

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
abi ya bu güncellme gelmden zar zor 50 fps aliyodum simdi 10 15 alırım artık mayncraft adamdır

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Aga bildiğin Shader modu eklemişler :D
Biz onu zaten Shader ile mümkün kılıyorduk :)
Ama şimdi oyunun bir özelliği olucak nice +++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...