Minecraft Server

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Öncelikler Merhabalar , Beyler ben axitr'den 4 slotluk survival mc sw si almayı düşünüyorum ve oynayacak arkadaş arıyorum 3 kişi veya 1 veya 2 kişi serverin 3 aylık kirası peşin ödenecektir. Oynamak isteyen arkadaşlar varsa özele gelebilir oradan dc falan verebilirim konuşabiliriz.

Not : Boş yorum yapacaklar gelmesse sevinirim.

Son düzenleme:
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
@Taru axiTR kullanmıştım şahsen sürekli sorun yaşamıştım. Fiyat / performans iyi de tavsiye etmem...

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
@Taru axiTR kullanmıştım şahsen sürekli sorun yaşamıştım. Fiyat / performans iyi de tavsiye etmem...
bende kullanmıştım aynısını düşünüyorum kralda desteklerine yazdım düzelttik falan dediler gidecek 15 lira sen ne sorunları yaşadın axitrde kral ?

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
bende kullanmıştım aynısını düşünüyorum kralda desteklerine yazdım düzelttik falan dediler gidecek 15 lira sen ne sorunları yaşadın axitrde kral ?
Sunucu çökmesi, silinmesi, sunucuların sürekli bakıma girmesi, 3 gün süremin gitmesi ama sadece 24 saatlik süreyi geri yüklemeleri bakım zamanında, kötü port yönlendirme vsvs

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Sunucu çökmesi, silinmesi, sunucuların sürekli bakıma girmesi, 3 gün süremin gitmesi ama sadece 24 saatlik süreyi geri yüklemeleri bakım zamanında, kötü port yönlendirme vsvs
ben tek sunucu çökmesini yaşıyodum onuda yazdım düzelttik dediler zaten survival açıcam

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
NITRADO tavsiye edebilirim 25 TL, 3 günlük denemek istersen 6,5 TL (Bilgilendirme amaçlı yazdım eğerki sunucu değiştirmek istersen bir yanda dursun :) )

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
NITRADO tavsiye edebilirim 25 TL, 3 günlük denemek istersen 6,5 TL (Bilgilendirme amaçlı yazdım eğerki sunucu değiştirmek istersen bir yanda dursun :) )
teşekkürler değerli yorumun için nitradoyu bi ara denedimde sarmadı

Seni sever beni sevmeyenler
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aga gelebilirim survival daha yeni bitirdim farm vs iyi anlarım buildim iyidir dc at özelden ekliyim oynarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...