Minecraft ShamanBey Macro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamın aleykum değerli mh kullanıcıları. craftrise sonoyuncu minecraft makro paylaşacagım. dcden çokça soru geldi minecraft varmı gibisinden sizler için en iyisini bulup düzenleyip sizlere sunacağım. içerisinde ne var detaylı bilgi için aşağıda ufak bir oynanış videosu bırakıyorum göz atabilirsiniz.

Konuyu açmışken config hakkında ufak spoiler vereyim:öncelikle verdiğiniz ilgi ve alakanız için teşekkürler. cfgyi sezon yenilendikten ve script güncellendikten sonra paylaşacagım. Eğer kurucu ile iletişime geçebilirsem bir kaç heroya combo ekleyeceğim özellikle kata ve yasuo cok fazlasıyla istendi. Yasuo kata zeri kayn varus draven twitch shaco syndra j4 xin. şuanlık bunları öncelıkle düzenleyeceğim. başka istek varsa alayım. gördüğüm kadarıyla bunlar istenmiş en çok. (Kayn ve zeri isteyen arkadaşlar shamanbeyV1 cfgde bu ikisi mevcut bilginiz olsun). İyi Forumlar efendim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Viego,Belveth eğer jung ağırlıklı olursa Jung oynayalım artık :D

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamın aleykum değerli mh kullanıcıları. craftrise sonoyuncu minecraft makro paylaşacagım. dcden çokça soru geldi minecraft varmı gibisinden sizler için en iyisini bulup düzenleyip sizlere sunacağım. içerisinde ne var detaylı bilgi için aşağıda ufak bir oynanış videosu bırakıyorum göz atabilirsiniz.

Konuyu açmışken config hakkında ufak spoiler vereyim:öncelikle verdiğiniz ilgi ve alakanız için teşekkürler. cfgyi sezon yenilendikten ve script güncellendikten sonra paylaşacagım. Eğer kurucu ile iletişime geçebilirsem bir kaç heroya combo ekleyeceğim özellikle kata ve yasuo cok fazlasıyla istendi. Yasuo kata zeri kayn varus draven twitch shaco syndra j4 xin. şuanlık bunları öncelıkle düzenleyeceğim. başka istek varsa alayım. gördüğüm kadarıyla bunlar istenmiş en çok. (Kayn ve zeri isteyen arkadaşlar shamanbeyV1 cfgde bu ikisi mevcut bilginiz olsun). İyi Forumlar efendim.

Ne zaman paylaşırsın hocam makroyu.

Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk lux ve blitzcrank da ayarlayabilirmisin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Karthus sağlam bi script gelir mi ya

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hocam paylaşmanı bekliyoruz lux ayarlayabilirsiniz çok iyi olur

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tahmini ne zamana paylaşırsın dostum

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Nilah zeri eklenecek mi bu şampiyonları eklenirse çok güzel olur heyecanla bekliyoruz kardeşim paylaşmın

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Minecraft severler adına teşekkürler. bize LoL Config'i hazırla ve elini çabuk tut. :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Çok güzel bir macro geliyor gibi duruyor heyecanla bekliyoruz umarım en yakın zamanda paylaşırsınız hocam bekleyişteyiz eline sağlık şimdiden

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
zeri sc gelirse güzel olurr

cliffer
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
4 Gözle Paylaşmanı Bekliyoruz Kardeşim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...