Minecraft takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Öncelikle Yine merhabalar bu ara Minecraft'a taktım ve oynuyorum yanımada 2-3 kişi arıyorum hamachili sw kurup veya başka ücretsiz sitelerden sw kurup şehir kurup map oynayıp takılmak istiyorum.Boş boş yorum yapan var yapacak varsa hiç gelmesin.Dediğim gibi hamachili sw kurup veya başka ücretsiz sitelerden sw kurup şehir kurup map oynayıp takılmak istiyoruz oynayacak arkadaşlarım kardeşlerim varsa özelden konuşabiliriz.İYİ Forumlar

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yaş 20 Hiç Mc Oynamadım Öğret Geleyim Takılalım Can Sıkıntısı :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Özelden yaz yada discord da varsın zaten oradan özelden yaz :D

Emre Kaya ŞOK ŞOK ŞOK
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Server Kur ip At Beklerim 2 Yillik Maynkraft oyuncusuyum

Üye
7 HİZMET YILI
HACKARAYANFAKİR BEN YAKLAŞIK Bİ 3 YILDIR MİNECRAFT OYUNCUSUYUM SENLE BERABER HAMACHİLİ YADA SİTELERDEN SW KURUP SURVİVAL YADA MAP YAPABİLİRİZ BANA SKEYPEN VARSA ULAŞABİLİRSİN SKEYPEM live:burakaksoy120 BÖYLE YAZ CIKAR ZATEN 1 KİŞİ CIKAR live:burakaksoy120 YAZARSAN FACEBOOK Burak Aksoy BURDAN BANA ULAŞABİLİRSİN

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
HACKARAYANFAKİR BEN YAKLAŞIK Bİ 3 YILDIR MİNECRAFT OYUNCUSUYUM SENLE BERABER HAMACHİLİ YADA SİTELERDEN SW KURUP SURVİVAL YADA MAP YAPABİLİRİZ BANA SKEYPEN VARSA ULAŞABİLİRSİN SKEYPEM live:burakaksoy120 BÖYLE YAZ CIKAR ZATEN 1 KİŞİ CIKAR live:burakaksoy120 YAZARSAN FACEBOOK Burak Aksoy BURDAN BANA ULAŞABİLİRSİN
Özelden ulaşma şansın varmı skype yok başka bişeyin varsa yazabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...