Minecraft tarihi ve evrimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Tek değerini kaybetmeyen oyun olabilir: emeğine Sağlık.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
teşekkürler arkadaşlar çocukluğumuzun oyunu

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Adı önce rubydung du sonra cave game oldu

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Minecraft, Markus Persson tarafından 2011 yılında yayınlanan bir sanal dünya oyunudur. Oyun, bloklarla kolay ve hızlı şekilde yapılar inşa etmeyi amaçlar. Başlangıçta sadece PC için yayınlanan oyun, zamanla Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch ve mobil cihazlar için de mevcut hale geldi.

Minecraft, ilk olarak 2009 yılında "Cave Game" olarak adlandırılan bir oyun olarak geliştirilmeye başlandı. Oyun, ilk olarak bir survival oyunu olarak tasarlandı ve oyuncuların yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamak için malzemeler toplamaları ve yapılar inşa etmeleri gerekiyordu. Ancak zamanla, oyunun kreatif modu da eklendi ve oyuncular artık sınırsız malzeme ve bloklarla istedikleri yapıları inşa edebildiler.
1.14-2.jpg

Minecraft, popüler olmasının yanı sıra, birçok eklenti ve modda da bulunması nedeniyle de öne çıktı. Bu eklentiler ve modlar arasında, daha gelişmiş redstone mekanikleri, daha fazla blok türü, daha fazla hayvan ve canlı türü, daha fazla biçim veya düzen gibi özellikler bulunmaktadır.

Minecraft, ayrıca, birçok eğitim ve eğlence amaçlı kullanımı da mümkündür. Örneğin, birçok okul, Minecraft'ı öğrencilerin matematik, fizik ve tasarım becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için kullanır. Aynı zamanda, oyunun popülerliği, birçok e-sports turnuvası, sanal dünya gezileri ve daha birçok etkinliği de içermektedir.

Minecraft, 11 yıldır süren bir tarihe sahip olan ve hala popüler olan bir oyundur. Oyunun evrimi, eklentileri ve modları, oyunun kullanımı ve kullanıcılarının isteklerine göre sürekli olarak geliştirilmektedir. Minecraft, sanal dünya oyunları içinde eşsiz bir yere sahiptir ve gelecekte de hala popüler olmaya devam edecektir.
çocukluğumdan beri bırakamadığım oyundur arada sırada hala girip oynarım ve pişman olmam sayende ingilizceye olan sevgim ve öğrenimim arttı senin yerin benim yanımda ayrı

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
son surumlerde ne kadar bir sürü ozellik ve yenilik eklenmis de olsa asil pvp minecraft her zaman emektar 1.7.10 ve 1.8.9da olucaktir saygilarla.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
mc tarihinide bilmiyorum demem artık teşşekkürler hocam 👍

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hocam anlatım güzel ve bence minecraft ı kim nederse dersin fiyatları bitirdi bence şimdiye kadar ücetsiz olması gerekliydi

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İlk çıktığında gerçekten sade haliyle keyif alıyordum hamachiden LAN game kurardık falan şuan çok karmaşık geliyor başlamadan yoruluyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Minecraft, Markus Persson tarafından 2011 yılında yayınlanan bir sanal dünya oyunudur. Oyun, bloklarla kolay ve hızlı şekilde yapılar inşa etmeyi amaçlar. Başlangıçta sadece PC için yayınlanan oyun, zamanla Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch ve mobil cihazlar için de mevcut hale geldi.

Minecraft, ilk olarak 2009 yılında "Cave Game" olarak adlandırılan bir oyun olarak geliştirilmeye başlandı. Oyun, ilk olarak bir survival oyunu olarak tasarlandı ve oyuncuların yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamak için malzemeler toplamaları ve yapılar inşa etmeleri gerekiyordu. Ancak zamanla, oyunun kreatif modu da eklendi ve oyuncular artık sınırsız malzeme ve bloklarla istedikleri yapıları inşa edebildiler.
1.14-2.jpg

Minecraft, popüler olmasının yanı sıra, birçok eklenti ve modda da bulunması nedeniyle de öne çıktı. Bu eklentiler ve modlar arasında, daha gelişmiş redstone mekanikleri, daha fazla blok türü, daha fazla hayvan ve canlı türü, daha fazla biçim veya düzen gibi özellikler bulunmaktadır.

Minecraft, ayrıca, birçok eğitim ve eğlence amaçlı kullanımı da mümkündür. Örneğin, birçok okul, Minecraft'ı öğrencilerin matematik, fizik ve tasarım becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için kullanır. Aynı zamanda, oyunun popülerliği, birçok e-sports turnuvası, sanal dünya gezileri ve daha birçok etkinliği de içermektedir.

Minecraft, 11 yıldır süren bir tarihe sahip olan ve hala popüler olan bir oyundur. Oyunun evrimi, eklentileri ve modları, oyunun kullanımı ve kullanıcılarının isteklerine göre sürekli olarak geliştirilmektedir. Minecraft, sanal dünya oyunları içinde eşsiz bir yere sahiptir ve gelecekte de hala popüler olmaya devam edecektir.
aaa çok merak ediyorum açıklayıcı olmuş ellerine sağlık

Üye
3 HİZMET YILI
eskiler aklıma geliyor hungergames survival skywars şuan sarmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
lol cs valorant vs tüm oyunlar bittiğinde minecraft hala oynanıyor olucak.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çok uzun zamandır oynuyorum oyunu kaliteli ama çok tekdüze daha çok yenilik getirilmesi lazım

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yararlı yazı olmuş eline sağlık ve duygulandırdı cocuklugum bi an gözümün önünden geçti

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
1.7.2 zamanlari cok oynadim faction serverler vardi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI

1.14-2.jpg

Oynadigimiz oyunun tarihinide öğrenmiş olduk

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bence bı 10 yıl daha ayakta durucak sağlam bir oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...