Niklaus Mikaelson (Melez Vampir)
Onaylı Üye
Minecraft icin texture pack indirdim hatta adı fallout 3 resource pack nasıl minecraft a ekleyebilirim?
çok teşekkürler işe yarar umarım simdi deniyorumBaşlat menüsünü açıp çalıştır yaz çıkan dosyayı aç %appdata% yaz ve enter açılan klasörde .minecraft olacak o klasörün içine gir resourcepacks klasörü varsa içine at yoksa sağ tıklayıp yeni deyip klasör oluştur ismini resourcepacks yaz içine attıktan sonra oyuna gir kaynak paketleri gir (ingilizce ise) resource packs gir seç tamam (ingilizce ise okey) de pc ne göre yanıt vermeyebilir minecraft bekle biraz
cok teşekkürler bunuda denicemMinecraft'mı kalmış flan asfasdsa
Şimdi hangi launcher kullanıyorsun bilmiyorum ama şu launcher'i kullan tr de çok bilinmez ''Minecraft Titan Launcher '' indirdikten sonra istediğin sürümü seç başlat . Benim kendi kullandığım launcherdir oyuna gir orda texture pack ı bul seç tamamdır oh miss .![]()
dedigin sey dedigin yerde varmıs indirdigim packi zip dosyası olarak indir yada rar galiba onu o sekildemi atayım klarsöre cıkartıp klasörümü atayımBaşlat menüsünü açıp çalıştır yaz çıkan dosyayı aç %appdata% yaz ve enter açılan klasörde .minecraft olacak o klasörün içine gir resourcepacks klasörü varsa içine at yoksa sağ tıklayıp yeni deyip klasör oluştur ismini resourcepacks yaz içine attıktan sonra oyuna gir kaynak paketleri gir (ingilizce ise) resource packs gir seç tamam (ingilizce ise okey) de pc ne göre yanıt vermeyebilir minecraft bekle biraz
Winrar Şeklinde At Oyuna Girdiginde Kaynak Klasöründe yoksa klasöre çıkartıp atdedigin sey dedigin yerde varmıs indirdigim packi zip dosyası olarak indir yada rar galiba onu o sekildemi atayım klarsöre cıkartıp klasörümü atayım