Kendi yaratıcı dünyanda tasarla sonra oyun verilerini herhangi bir sunucu (aternos gibi) ya yükle
yada direk aternosta sunucu acıp kendine yoneticilik verip korku evini öyle yapabilirsin ayarlardan istersen korku evini map olarakta yükleyebilirsinMerhaba dostlar, soru başlıkta. Kısacası bir şekilde korku evi yapıp daha sonra insanları online oynatmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Normal korku evi gibi olucak ben insanların ne yapmaları gerektiğini söyleyeceğim aynı şekilde çok korkunç olması lazım..
aternostan serveri aç map olarak at kendine konsoldan op ver takıldığın yerde yaz dostum EMBYTE#0001Merhaba dostlar, soru başlıkta. Kısacası bir şekilde korku evi yapıp daha sonra insanları online oynatmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Normal korku evi gibi olucak ben insanların ne yapmaları gerektiğini söyleyeceğim aynı şekilde çok korkunç olması lazım..
bir sunucu açmalısınMerhaba dostlar, soru başlıkta. Kısacası bir şekilde korku evi yapıp daha sonra insanları online oynatmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
reis creativde yapabilirsin ?Merhaba dostlar, soru başlıkta. Kısacası bir şekilde korku evi yapıp daha sonra insanları online oynatmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba dostlar, soru başlıkta. Kısacası bir şekilde korku evi yapıp daha sonra insanları online oynatmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?