Minecraft'da Reach C# ile nasıl yapılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Herkese selam, ben minecraft'a ghost client kodlamak istiyorum. Ama sadece autoclicker yapabildim :D Çünkü diğer özelliklerin nasıl yapıldığını bilmiyorum. Misal reachin nasıl yapıldığını bilmiyorum. Nasıl kodlanıyor bu reach ya? Memory Adres bularakmı dicem ama cheat engine de çıkmıyor. Çok gıcık oldum :D Lütfen yardım edin!

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
LiquidBounce , Wurst ve benzeri açık kaynak kodlu hack clientler var ordan yararlanabilirsin ama çoğunlukla kotlin dili ve java var

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dostum c# ile diyor sen java örneği gösteriyon neyse kardeşim c# üzerinden pattern scanning bilmen gerek ama bence buna hiç gerek yok dotscanningmemoryAOB kullan zaten Anti Cheati yok zaten sadece reach yapmak istiyorsun böyle yap

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
C# Diyor sen java diyosun yanlış yoldasın :D

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Yukarıdaki verilen örnekler ghostclient değil. Nasıl yapılacağını soruyosan blok kırma sınırı unuttum kaç blok onun offsetini bulup yazman lazım. İşin içine javavm filan giriyor biraz zorlar ama yine de sen bilirsin.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
c# ile zor fakat java ile daha çok koaly yaparsın hazır modüller bulunmakta onlardanda bakarak yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...