Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dâhi Yatırımcı
Seçkin Üye
Ödüller
4
BAŞLIK.jpg

:yazı:

Microsoft, yakın zamanda çıkacak olan Minecraft'ın yeni bir oyununu duyurdu!
Adeta RPG oyunlarına benzer oynanışıyla ve grafikleriyle, tüm Minecraft kullanıcılarının ve strateji severlerin dikkatini çekmiş durumda.

Minecraft Legends, Microsoft tarafından geliştirilen yeni bir 3. şahıs bakış açısına sahip strateji oyunu olacak. Oyunun hikayesine göre: Nether'dan Overworld'a (Normal Dünya'ya) bir geçit açılıyor. Overworld'u korumayı amaçlayan biz, diğer moblarla birlikte ve beklenmedik anda karşımıza çıkan dostlarımızla, Nether'dan gelen saldırgan piglinlerin saldırısından koruyacağız.

Tamamiyle strateji unsurlarını barındıracak olan Minecraft Legends'ta, savaş alanında tüm dostlarımızı ve mobları biz yönlendireceğiz. Mount & Blade gibi düşünün. Minecraft ve Minecraft: Dungeons'ı geliştiren Mojang ekibi, strateji oyunları oluşturmakta olan Blackbird Interactive ile birlikte bu projede ortak çalışacağını duyurdu. Tamamiyle mükemmel bir oyun ortaya çıkacağa benziyor.

Peki, Minecraft Legends ne zaman çıkacak?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Legends, 2023 yılında piyasaya sürülecek. Daha detaylı bir bilgi henüz paylaşılmadı.

:calis:

Sistem gereksinimleri:

Minimum

İşletim Sistemi: Windows 10 (Sadece 64-bit, 2019 Kasım güncellemesi ve üstü), 8 veya 7 (Sadece 64-bit)
Bellek: 8 GB
İşlemci: Core i5 2.8 Ghz veya eşdeğeri
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870 ya da eşdeğer DX11 ekran kartı
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: Üst düzey sistemlerle performans artar. Windows 10S'de desteklenmez.

:resim:

Minecraft Legends'tan bir kaç görsel:

MCL.jpg
MCL2.jpg

MCL3.jpg

:video:

İşte, Minecraft Legends duyuru fragmanı!

Onaylı Üye
Ödüller
5
İlginç duruyor ama minecraftın kendi oyunu dışında diğer oyunları tutmuyor tutmayınca ilgisiz bırakıyolar gibime geliyor

Onaylı Üye
eski oyunu minecraft dungeons tutmadı bu oyunda tutmayabilir minecraft ismini taşıyıp hyplanıyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
5
M&B + minecraft karışımı gibi çok hype değilim açıkcası çıkarsa bir göz atarım

Onaylı Üye
Ödüller
3
yıllardır oynamıyorum ama denemek lazım güzel geldi gözüme

Onaylı Üye
Ödüller
4
bence öylesine bir oyun olucak minecraft gibi tutulacağını sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
almaya değmez zaten max 2 3 ay konusulucak

Onaylı Üye
ooyyyy çok iyi bence tutar çünkü dev bir oyun firması tutar bence

Süper Üye
Ödüller
4
rpg severler için güzel bir oyun gibi gözüküyor çıktığında deniyeceğim

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
5
piglinlere yazık oldu usta. haber için teşekkürler çıkınca denenebilir.

Onaylı Üye
biraz degişik duruyor ama ben 1 ay oynayıp sıkılıcagımı düşünüyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
ben şahsen beğendim daha çok böyle total war ve mount&blade kafasında bi şey yapmışlar gibi duruyo benim merak ettğim minecraft dünyasında kullanılan her şeyi görecek miyiz

Süper Üye
Ödüller
5
bilgilendirme için sağol zaten adal da açık vermişti yayınında yine de bilmeyenler için güzel olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
2
Ekli dosyayı görüntüle 76751

:yazı:

Microsoft, yakın zamanda çıkacak olan Minecraft'ın yeni bir oyununu duyurdu!
Adeta RPG oyunlarına benzer oynanışıyla ve grafikleriyle, tüm Minecraft kullanıcılarının ve strateji severlerin dikkatini çekmiş durumda.

Minecraft Legends, Microsoft tarafından geliştirilen yeni bir 3. şahıs bakış açısına sahip strateji oyunu olacak. Oyunun hikayesine göre: Nether'dan Overworld'a (Normal Dünya'ya) bir geçit açılıyor. Overworld'u korumayı amaçlayan biz, diğer moblarla birlikte ve beklenmedik anda karşımıza çıkan dostlarımızla, Nether'dan gelen saldırgan piglinlerin saldırısından koruyacağız.

Tamamiyle strateji unsurlarını barındıracak olan Minecraft Legends'ta, savaş alanında tüm dostlarımızı ve mobları biz yönlendireceğiz. Mount & Blade gibi düşünün. Minecraft ve Minecraft: Dungeons'ı geliştiren Mojang ekibi, strateji oyunları oluşturmakta olan Blackbird Interactive ile birlikte bu projede ortak çalışacağını duyurdu. Tamamiyle mükemmel bir oyun ortaya çıkacağa benziyor.

Peki, Minecraft Legends ne zaman çıkacak?

Legends, 2023 yılında piyasaya sürülecek. Daha detaylı bir bilgi henüz paylaşılmadı.

:calis:

Sistem gereksinimleri:

Minimum

İşletim Sistemi: Windows 10 (Sadece 64-bit, 2019 Kasım güncellemesi ve üstü), 8 veya 7 (Sadece 64-bit)
Bellek: 8 GB
İşlemci: Core i5 2.8 Ghz veya eşdeğeri
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870 ya da eşdeğer DX11 ekran kartı
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: Üst düzey sistemlerle performans artar. Windows 10S'de desteklenmez.

:resim:

Minecraft Legends'tan bir kaç görsel:

Ekli dosyayı görüntüle 76748Ekli dosyayı görüntüle 76749
Ekli dosyayı görüntüle 76750

:video:

İşte, Minecraft Legends duyuru fragmanı!

Bu oyun tutmayacak Minecraft zaten oynanıyorken bir benzerine gerek yoktu bence

Süper Üye
Ödüller
7
Bu hareketten sonra Minecraft ismi ile yarış oyunu gelir. Minecraft kendi başına bi efsane salın şu ismi.

Onaylı Üye
Ödüller
1
guzel gibi gorunuyor denene bilir ama tutmaya bilir.

Süper Üye
Ödüller
7
güzel oyun gibi duruyor fakat normal mc varken bu tutulmaz çıkarması bir andan iyi bir andan kötü olmuş bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.