Seçkin Üye
yüksek ihtimalle korsan oyun indirmekten bunlar torrent, vb. bu forumdaki her hile test edilip kullanıcılara sunuluyor bu forumdaki hilelerden bulaştığını sanmıyorum.
Hocam site senelerdir duruyor ve mining ve benzeri bir şey olsa zaten yıllar öncesinden yıllar öncesinden olmasa da bir kaç ay öncesinde zaten bilinir herkesçe yayılırdı.
Program VMProtect ile korunuyor bunu da haliyle crypter sanıyor sanırım.
Hocam madem bilgisayarınıza virüs giriyor kullanmayın olsun bitsin, siz uyarınızı yaptınız üstünüze düşen görevi verdiniz uzatıp boşuna konuşmanızın bir mantığı yok kullanmak isteyen yine kullanır.Torrent kullanmıyorum. Steam üzerinden satın aldığım oyunlar dışında crackli falan oyun indirmiyorum.
Bilgisayarda izin verdiğim tek şey '' Memory UI exesi '' bunun dışında güvenlik duvarını kaldırdığım bir şey yok.
Üstelik eklediğim taramanın verisi tamamen '' UI exesine ait '' buna rağmen başka bir şeyden bulaşmıştır diyorsunuz.
Gözünüzle görseniz bile inanmak istemiyorsunuz. Bilgisayar şuan nasıl rahatladı anlatmam mümkün değil.
Ayrıca bilgisayarda çift antivirüs var. Onları pasif duruma aldığım tek nokta yine '' UI exesi ''
senin pcde minergate var ve bizde aynı hileyi kullanıyoruz bizde bişey yok boş suçlamayı bırakın.Torrent kullanmıyorum. Steam üzerinden satın aldığım oyunlar dışında crackli falan oyun indirmiyorum.
Bilgisayarda izin verdiğim tek şey '' Memory UI exesi '' bunun dışında güvenlik duvarını kaldırdığım bir şey yok.
Üstelik eklediğim taramanın verisi tamamen '' UI exesine ait '' buna rağmen başka bir şeyden bulaşmıştır diyorsunuz.
Gözünüzle görseniz bile inanmak istemiyorsunuz. Bilgisayar şuan nasıl rahatladı anlatmam mümkün değil.
Ayrıca bilgisayarda çift antivirüs var. Onları pasif duruma aldığım tek nokta yine '' UI exesi ''
ADSENSE de zaten babanın hayrına para ödüyor.Premium sürümde yaklaşık 6 dolar ödeme yaptığım bir yazılım kullandım.
Avast, kaspersky ne kadar antivirüs varsa bu ayrıntıyı görmedi. Hala da görmüyor. İyi fud edilmiş.
Exe dosyanız ve kayıt defteri bağlantılarını incelettim.
3 yıldan fazladır hileleri kullanıyorum.
Fakat bu hileleri babanızın hayrına paylaşmadığınızı diğer arkadaşlarda bilsinler.
Ayrıca ******* yönelik alt yazılım attığınız farklı dosyalarda var.
Beni banlayabilirsiniz, konuyu silebilirsiniz yada bir açıklama yapabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 68714
bizim cevap vermemize gerek yok gereken cevaplari üyelerimiz vermiş.
CausXOXOfotoğrafta gördüğün üzere minergate adlı yazılımı bilgisayarına kurmuşsun veya bilgisayarını senden başka kullanan birisi kurmuş olabilir.
ui dosyası diye belirttiğin dosya ile minerin ne alakası var anlamadım. sizi sayıyla mı seçip yolluyorlar yoksa başka bir sorununuz mu var?
Post automatically merged:
"Gözünüzle görseniz bile inanmak istemiyorsunuz. Bilgisayar şuan nasıl rahatladı anlatmam mümkün değil."
istediğin kadar bilgisayara istediğin kadar Memory UI programını ve hilelerini kurabilirsin. hiç birinde böyle bir miner ile karşılaşmayacaksın çünkü yok.
başka sitelerden veya programlardan yediğiniz minerlerin sorumlusu memoryhackers olamaz.
MemoryUi ile bağlantılı olan exe TEMP klasöründe gözünde mi görmüyor. EMP olarak kalmış stringi biraz sağa çekersen görürsün. Şimdi bunun diğerleriyle ne alakası var.CausXOXO
Niye ben üyeniz değil miyim size burada bir durumu anlatıyorum.
Leftspace
Hocam ben üst perdeden bir yazı yazdım yanlıştı sizde öyle cevap verdiniz normal.
Fakat bilgisayarı benden başka kullanan biri yok ayrıca minergate isminde bir yazılım olsa da o bir havuz.
Bağlantısı şu tarama verisinin UI exe ile aynı klasör içinde çıkması.
aynı klasörde bile değil attığın ss de ayrıca aynı klasörde olsa bile orası geçiçi dosyaların barındığı bölüm windowsta.CausXOXO
Niye ben üyeniz değil miyim size burada bir durumu anlatıyorum.
Leftspace
Hocam ben üst perdeden bir yazı yazdım yanlıştı sizde öyle cevap verdiniz normal.
Fakat bilgisayarı benden başka kullanan biri yok ayrıca minergate isminde bir yazılım olsa da o bir havuz.
Bağlantısı şu tarama verisinin UI exe ile aynı klasör içinde çıkması.
Tatmin edici bir cevap oldu. Bende yaşadığım durum nedeniyle biraz gerildim açıkcası.@AlbertEinstein MemoryUI Yazılımı https://ui.memoryhackers.org/ üzerinden seçtiğiniz hileleri. internet aracılığı ile %temp% klasörüne indirir ve oradan çalıştırır.
%temp% klasörüne indirmemizin sebebi bu klasör zaman zaman temizlenir ve hileler kalıcı olmadığı için kalıcı bir klasöre çıkartılmaz.
senin indirmiş olduğun minergate adlı yazılım ve bir çok yazılım gereksiz geçiçi dosyaları %temp% klasöründe tutar.
aynı klasörde denk gelme sebebin bu.
MemoryUI tarafından indirilen dosyaların isimlerinin random "jdsjsjdkwe.exe" kwekwekwe.dll tarzı olma sebebi ise anticheatlar tarafından kolayca tespit edilmesini engellemektir.
daha fazla parmaklarımı yormayacağım. bu tarz bir itham memoryhackers için söz konusu bile olamaz / olmayacak.
özgür iradene saygı duyuyorum MemoryHackers hilelerini / yazılımlarını ilerleyen zamanlarda kullanmak istemiyor olabilirsin.
tek yapman gereken %temp% klasörünü silmek. eğer lol hilesi kullandıysan c:\windsharp klasörünü silmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?