Miner ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Premium sürümde yaklaşık 6 dolar ödeme yaptığım bir yazılım kullandım.
Avast, kaspersky ne kadar antivirüs varsa bu ayrıntıyı görmedi. Hala da görmüyor. İyi fud edilmiş.
Exe dosyanız ve kayıt defteri bağlantılarını incelettim.
3 yıldan fazladır hileleri kullanıyorum.
Beni banlayabilirsiniz, konuyu silebilirsiniz yada bir açıklama yapabilirsiniz.

Adsız.png

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
yüksek ihtimalle korsan oyun indirmekten bunlar torrent, vb. bu forumdaki her hile test edilip kullanıcılara sunuluyor bu forumdaki hilelerden bulaştığını sanmıyorum.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam site senelerdir duruyor ve mining ve benzeri bir şey olsa zaten yıllar öncesinden yıllar öncesinden olmasa da bir kaç ay öncesinde zaten bilinir herkesçe yayılırdı.

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Program VMProtect ile korunuyor bunu da haliyle crypter sanıyor sanırım.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
yüksek ihtimalle korsan oyun indirmekten bunlar torrent, vb. bu forumdaki her hile test edilip kullanıcılara sunuluyor bu forumdaki hilelerden bulaştığını sanmıyorum.
Hocam site senelerdir duruyor ve mining ve benzeri bir şey olsa zaten yıllar öncesinden yıllar öncesinden olmasa da bir kaç ay öncesinde zaten bilinir herkesçe yayılırdı.
Program VMProtect ile korunuyor bunu da haliyle crypter sanıyor sanırım.

Torrent kullanmıyorum. Steam üzerinden satın aldığım oyunlar dışında crackli falan oyun indirmiyorum.
Bilgisayarda izin verdiğim tek şey '' Memory UI exesi '' bunun dışında güvenlik duvarını kaldırdığım bir şey yok.
Üstelik eklediğim taramanın verisi tamamen '' UI exesine ait '' buna rağmen başka bir şeyden bulaşmıştır diyorsunuz.
Gözünüzle görseniz bile inanmak istemiyorsunuz. Bilgisayar şuan nasıl rahatladı anlatmam mümkün değil.
Ayrıca bilgisayarda çift antivirüs var. Onları pasif duruma aldığım tek nokta yine '' UI exesi ''

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Torrent kullanmıyorum. Steam üzerinden satın aldığım oyunlar dışında crackli falan oyun indirmiyorum.
Bilgisayarda izin verdiğim tek şey '' Memory UI exesi '' bunun dışında güvenlik duvarını kaldırdığım bir şey yok.
Üstelik eklediğim taramanın verisi tamamen '' UI exesine ait '' buna rağmen başka bir şeyden bulaşmıştır diyorsunuz.
Gözünüzle görseniz bile inanmak istemiyorsunuz. Bilgisayar şuan nasıl rahatladı anlatmam mümkün değil.
Ayrıca bilgisayarda çift antivirüs var. Onları pasif duruma aldığım tek nokta yine '' UI exesi ''
Hocam madem bilgisayarınıza virüs giriyor kullanmayın olsun bitsin, siz uyarınızı yaptınız üstünüze düşen görevi verdiniz uzatıp boşuna konuşmanızın bir mantığı yok kullanmak isteyen yine kullanır.

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
senin pcde minergate var ve bizde aynı hileyi kullanıyoruz bizde bişey yok boş suçlamayı bırakın.

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
bizim cevap vermemize gerek yok gereken cevaplari üyelerimiz vermiş.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
fotoğrafta gördüğün üzere minergate adlı yazılımı bilgisayarına kurmuşsun veya bilgisayarını senden başka kullanan birisi kurmuş olabilir.

ui dosyası diye belirttiğin dosya ile minerin ne alakası var anlamadım. sizi sayıyla mı seçip yolluyorlar yoksa başka bir sorununuz mu var?
Post automatically merged:

"Gözünüzle görseniz bile inanmak istemiyorsunuz. Bilgisayar şuan nasıl rahatladı anlatmam mümkün değil."

istediğin kadar bilgisayara istediğin kadar Memory UI programını ve hilelerini kurabilirsin. hiç birinde böyle bir miner ile karşılaşmayacaksın çünkü yok.
başka sitelerden veya programlardan yediğiniz minerlerin sorumlusu memoryhackers olamaz.

Griffin Premium
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Premium sürümde yaklaşık 6 dolar ödeme yaptığım bir yazılım kullandım.
Avast, kaspersky ne kadar antivirüs varsa bu ayrıntıyı görmedi. Hala da görmüyor. İyi fud edilmiş.
Exe dosyanız ve kayıt defteri bağlantılarını incelettim.
3 yıldan fazladır hileleri kullanıyorum.
Fakat bu hileleri babanızın hayrına paylaşmadığınızı diğer arkadaşlarda bilsinler.
Ayrıca ******* yönelik alt yazılım attığınız farklı dosyalarda var.
Beni banlayabilirsiniz, konuyu silebilirsiniz yada bir açıklama yapabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 68714
ADSENSE de zaten babanın hayrına para ödüyor.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
2 milyon üyesi olan bir forumun kullanıcılarına miner atacak kadar salak ve aşşağılık bir yönetimi olmadığına emin olabilirsin.

böyle birşey mümkün değildir ve böyle birşey "memoryhackers" yazılımları tarafından yapılmış olsaydı bu site 5 senedir ücretsiz "r€klam gösterimi" karşılığı hile paylaşmazdı.

haklı olduğun tek nokta babanızın hayrına hilelerin paylaşılmadığı ve her insanın hayatını sürdürebilmesi için farklı yollarla para kazanmayı seçmesidir. "memoryhackers gelirlerini r€klam verenler sayesinde kazanmaktadır."

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bizim cevap vermemize gerek yok gereken cevaplari üyelerimiz vermiş.
fotoğrafta gördüğün üzere minergate adlı yazılımı bilgisayarına kurmuşsun veya bilgisayarını senden başka kullanan birisi kurmuş olabilir.

ui dosyası diye belirttiğin dosya ile minerin ne alakası var anlamadım. sizi sayıyla mı seçip yolluyorlar yoksa başka bir sorununuz mu var?
Post automatically merged:

"Gözünüzle görseniz bile inanmak istemiyorsunuz. Bilgisayar şuan nasıl rahatladı anlatmam mümkün değil."

istediğin kadar bilgisayara istediğin kadar Memory UI programını ve hilelerini kurabilirsin. hiç birinde böyle bir miner ile karşılaşmayacaksın çünkü yok.
başka sitelerden veya programlardan yediğiniz minerlerin sorumlusu memoryhackers olamaz.
CausXOXO

Niye ben üyeniz değil miyim size burada bir durumu anlatıyorum.

Leftspace

Hocam ben üst perdeden bir yazı yazdım yanlıştı sizde öyle cevap verdiniz normal.
Fakat bilgisayarı benden başka kullanan biri yok ayrıca minergate isminde bir yazılım olsa da o bir havuz.
Bağlantısı şu tarama verisinin UI exe ile aynı klasör içinde çıkması.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
CausXOXO

Leftspace

Hocam ben üst perdeden bir yazı yazdım yanlıştı sizde öyle cevap verdiniz normal.
Fakat bilgisayarı benden başka kullanan biri yok ayrıca minergate isminde bir yazılım olsa da o bir havuz.
MemoryUi ile bağlantılı olan exe TEMP klasöründe gözünde mi görmüyor. EMP olarak kalmış stringi biraz sağa çekersen görürsün. Şimdi bunun diğerleriyle ne alakası var.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
@AlbertEinstein MemoryUI Yazılımı https://ui.memoryhackers.org/ üzerinden seçtiğiniz hileleri. internet aracılığı ile %temp% klasörüne indirir ve oradan çalıştırır.

%temp% klasörüne indirmemizin sebebi bu klasör zaman zaman temizlenir ve hileler kalıcı olmadığı için kalıcı bir klasöre çıkartılmaz.
senin indirmiş olduğun minergate adlı yazılım ve bir çok yazılım gereksiz geçiçi dosyaları %temp% klasöründe tutar.
aynı klasörde denk gelme sebebin bu.

MemoryUI tarafından indirilen dosyaların isimlerinin random "jdsjsjdkwe.exe" kwekwekwe.dll tarzı olma sebebi ise anticheatlar tarafından kolayca tespit edilmesini engellemektir.

daha fazla parmaklarımı yormayacağım. bu tarz bir itham memoryhackers için söz konusu bile olamaz / olmayacak.
özgür iradene saygı duyuyorum MemoryHackers hilelerini / yazılımlarını ilerleyen zamanlarda kullanmak istemiyor olabilirsin.

tek yapman gereken %temp% klasörünü silmek. eğer lol hilesi kullandıysan c:\windsharp klasörünü silmek.

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
CausXOXO

Leftspace

aynı klasörde bile değil attığın ss de ayrıca aynı klasörde olsa bile orası geçiçi dosyaların barındığı bölüm windowsta.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
@AlbertEinstein MemoryUI Yazılımı https://ui.memoryhackers.org/ üzerinden seçtiğiniz hileleri. internet aracılığı ile %temp% klasörüne indirir ve oradan çalıştırır.

%temp% klasörüne indirmemizin sebebi bu klasör zaman zaman temizlenir ve hileler kalıcı olmadığı için kalıcı bir klasöre çıkartılmaz.
senin indirmiş olduğun minergate adlı yazılım ve bir çok yazılım gereksiz geçiçi dosyaları %temp% klasöründe tutar.
aynı klasörde denk gelme sebebin bu.

MemoryUI tarafından indirilen dosyaların isimlerinin random "jdsjsjdkwe.exe" kwekwekwe.dll tarzı olma sebebi ise anticheatlar tarafından kolayca tespit edilmesini engellemektir.

daha fazla parmaklarımı yormayacağım. bu tarz bir itham memoryhackers için söz konusu bile olamaz / olmayacak.
özgür iradene saygı duyuyorum MemoryHackers hilelerini / yazılımlarını ilerleyen zamanlarda kullanmak istemiyor olabilirsin.

tek yapman gereken %temp% klasörünü silmek. eğer lol hilesi kullandıysan c:\windsharp klasörünü silmek.
Tatmin edici bir cevap oldu. Bende yaşadığım durum nedeniyle biraz gerildim açıkcası.
Nasıl yediğim hakkında başka bir fikrim olmadığı için konuyu sizlere ilettim. Saatlerdir bilgisayardaki aşırı tüketimi çözmeye çalışıyordum.
Sorunu çözdüm. Ama baya uğraştım.
3 yıldır bende burada kullanım yapıyorum. Zaten reklamlara falan tıklıyoruz. O kadar kişi giriyor neden böyle bir şey yapılsın diye düşündüm.
Ama durumu yaşayınca bir anlık gaflete düştük. Konuyu kapatabilirsiniz veya silebilirsiniz siteyi zan altında bıraktım kusura bakmayın.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
konu kilit :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...