4 Eki 2016 #1 jomenne J Onaylı Üye Katılım 28 Eyl 2016 Mesajlar 76 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI Sa arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda bir hack yaptım umarım beğenirsiniz Hileyi Aktif Etmek İçin Xıgncode Dolarken Hileyi Yönetici Olarak Açın Csh Ye Basıp İstediklerinizi Açın Ve Kullanın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Edited Yakın Zamanda V2 De Obj De Olacak
Sa arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda bir hack yaptım umarım beğenirsiniz Hileyi Aktif Etmek İçin Xıgncode Dolarken Hileyi Yönetici Olarak Açın Csh Ye Basıp İstediklerinizi Açın Ve Kullanın Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Edited Yakın Zamanda V2 De Obj De Olacak
4 Eki 2016 #2 lDarkAngeL Unutulan Değil iz bırakan OL! Süper Üye Katılım 19 Mar 2016 Mesajlar 1,329 Tepki puanı 22 Ödüller 10 Yaş 94 10 HİZMET YILI Exe'yi deyil Rarı taratacan
4 Eki 2016 #3 BLoodCropeRHD B Onaylı Üye Katılım 2 Eki 2016 Mesajlar 124 Tepki puanı 1 Yaş 24 9 HİZMET YILI Exe'yi Taratması Lazım Diye biliyorum
4 Eki 2016 Yasaklandı #4 MertReizYt M Banlı Üye Katılım 7 Ağu 2016 Mesajlar 763 Tepki puanı 2 Yaş 32 9 HİZMET YILI BLoodCropeRHD' Alıntı: Exe'yi Taratması Lazım Diye biliyorum Genişletmek için tıklayın ... Exe'yi deyil Rarı taratacan
BLoodCropeRHD' Alıntı: Exe'yi Taratması Lazım Diye biliyorum Genişletmek için tıklayın ... Exe'yi deyil Rarı taratacan
5 Eki 2016 #5 Spanity Alkoholisch Emektar Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 2,021 Çözümler 1 Tepki puanı 534 Ödüller 13 9 HİZMET YILI Ben Bi ara ban yedim rarı taratmayıp exe yi tarattığımdan dolayı
11 Ara 2016 Yasaklandı #6 VariouS V Banlı Üye Katılım 21 Ağu 2016 Mesajlar 1,053 Tepki puanı 7 Yaş 31 9 HİZMET YILI Merhaba, Konunuzda virüs taraması eksik olduğu anlaşılmıştır. Konunuz bu sebepli kapatılmıştır. Virüstotalsiz paylaşımlar kesinlikle yasaktır. Konunuzu tekrar açmayınız virüs taramanızı bana alttaki şablona uyarak gönderiniz. Kod: Konu Linki : Konu virüs taraması : Virüs Tarama Sitesi(Sadece virüstotal geçerlidir): Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Merhaba, Konunuzda virüs taraması eksik olduğu anlaşılmıştır. Konunuz bu sebepli kapatılmıştır. Virüstotalsiz paylaşımlar kesinlikle yasaktır. Konunuzu tekrar açmayınız virüs taramanızı bana alttaki şablona uyarak gönderiniz. Kod: Konu Linki : Konu virüs taraması : Virüs Tarama Sitesi(Sadece virüstotal geçerlidir): Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap