Süper Üye
Öncelikle herkese hayırlı geceler hayırlı bayramlar. Elimde 200k Para var ve sağlam bir mining ring dizmek istiyorum Ekran kartı olarak ne önerirsiniz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
arkadaş en mantıklı yorumu yapmış bu iş için biraz geç kalındı ve zaten önceden dahi olsa 200K az bir bütçe ekran kartı için RTX serisinin kazım gücü daha yüksek olduğu için onu önerebilirim kazım gücü düşük ve çok kartın olacağına yüksek ve az sayıda olması daha mantıklıYeni çıkan kartların hepsi LHR o yüzden fiyat performans ve elektrik tüketimi ve ve en önemlisi GPU and bellek sıcaklaklarıyla boğuşmamak için kesinlikle 3060 Ti öneririm. Ama halihazırda kendimde bu işi yapıyorum ve kazım zorlugu tüm zamanların en yuksek seviyesinde. 1 sene içindede ETH mining kapatılacak acıklandı gibi bir şey. Bu da demek oluyor ki aldığın kartın amrtisi altkoinlerde 3 seneyi bulur ve uzayabilir. Ona göre hesabını yap ben bu saatten sonra girmeni tavsiye etmem. 200k nı pancake swapta stake et ya da Binance'de güzel bir projede daha iyi. İçtenlikle söylüyorum. Ama kendin bilirsin.