Mining için ekran kartı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öncelikle herkese hayırlı geceler hayırlı bayramlar. Elimde 200k Para var ve sağlam bir mining ring dizmek istiyorum Ekran kartı olarak ne önerirsiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
NVIDIA RTX 3090 Ethereum madenciliğinde 125MH/s kazım hızı vaat ediyor.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Paranı çöpe atmak olur şu anda ETH için dizeceksen. Proof of stake geliyor zarar edersin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yeni çıkan kartların hepsi LHR o yüzden fiyat performans ve elektrik tüketimi ve ve en önemlisi GPU and bellek sıcaklaklarıyla boğuşmamak için kesinlikle 3060 Ti öneririm. Ama halihazırda kendimde bu işi yapıyorum ve kazım zorlugu tüm zamanların en yuksek seviyesinde. 1 sene içindede ETH mining kapatılacak acıklandı gibi bir şey. Bu da demek oluyor ki aldığın kartın amrtisi altkoinlerde 3 seneyi bulur ve uzayabilir. Ona göre hesabını yap ben bu saatten sonra girmeni tavsiye etmem. 200k nı pancake swapta stake et ya da Binance'de güzel bir projede daha iyi. İçtenlikle söylüyorum. Ama kendin bilirsin.

The BEST
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
(MH/s) değeri ne kadar yüksek olursa o kadar iyi kazım yaparsın. 200K'ya mining makinanda kaç boş slotun varsa ona göre ekran kartı alman gerek güncel fiyatları bilmiyorum ama AMD RX 5700 dizebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
mining devri bitiyor artık ethereum da v2.0 da kazılamıcak artık

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
nvidianın 3090larını kullanıyo çoğu tanıdığım

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kaç slotun var?

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
3070 kullanıyorum ben eth için yaklaşık 1 yıldır gayet verimli

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Yeni çıkan kartların hepsi LHR o yüzden fiyat performans ve elektrik tüketimi ve ve en önemlisi GPU and bellek sıcaklaklarıyla boğuşmamak için kesinlikle 3060 Ti öneririm. Ama halihazırda kendimde bu işi yapıyorum ve kazım zorlugu tüm zamanların en yuksek seviyesinde. 1 sene içindede ETH mining kapatılacak acıklandı gibi bir şey. Bu da demek oluyor ki aldığın kartın amrtisi altkoinlerde 3 seneyi bulur ve uzayabilir. Ona göre hesabını yap ben bu saatten sonra girmeni tavsiye etmem. 200k nı pancake swapta stake et ya da Binance'de güzel bir projede daha iyi. İçtenlikle söylüyorum. Ama kendin bilirsin.
arkadaş en mantıklı yorumu yapmış bu iş için biraz geç kalındı ve zaten önceden dahi olsa 200K az bir bütçe ekran kartı için RTX serisinin kazım gücü daha yüksek olduğu için onu önerebilirim kazım gücü düşük ve çok kartın olacağına yüksek ve az sayıda olması daha mantıklı

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
RTX Serilerinin hepsi çok performanslı. özellikle RTX 2060 Super versionu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...